Reggeli

„Vigyázni kell velük!” – Schumacher Vandát megharapta egy teknős

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 15. 11:31

Nem számított rá. 

Schumacher Vanda nemrég tért haza Zanzibárról, ami eléggé kalandos nyaralásra sikeredett. A Reggeliben elmesélte, hogy megharapta egy teknős.

Vigyázni kell velük, nem gondoltam volna, hogy meg tud harapni

– számolt be.

Bár ő nagyon nem aggódott, mert kicsi volt a harapás, de az Instagram-követői figyelmeztették, hogy milyen fertőzéseket kaphat el emiatt, így a baleset után beoltatta magát. 

Ez a hely egy teknősrehabilitációs központ. A halászok, amikor találnak egy sérült teknőst, akkor elviszik ide, és ameddig a teknősök gyógyulnak, addig a turistákkal tudnak úszni. A teknősök imádják, mert van ingyen kaja, nincsenek veszélyes környezetben

– mondta.

Az is kiderült: igazából nem a karját, hanem a fenekét harapta meg az állat, és az incidens ellenére még így is „élete legjobban elköltött tíz dollárjának” tekinti a dolgot. 

Schumacher Vanda imád utazni, háromszor volt már Amerikában, hamarosan pedig ismét visszamegy, de járt már idén Amszterdamban, Olaszországban és Dubajban is egy napot. Afrikában is volt, és amíg itt tartózkodott, a barátja szakított vele sms-ben. Majdnem nyolc hónapig voltak együtt.

Bevallása szerint most már „food influenszer” is, ezért a Reggeli műsorvezetőit zanzibári finomságokkal lepte meg. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#schumacher vanda#zanzibár#utazás

Címlapról ajánljuk