Reggeli

Nagy Feró elsírta magát unokája születésekor

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 14. 11:06

Azonnal ugrik, ha „papa-hiszti” van.

Feró négyszeres nagypapa lett: éppen egy turnén voltak, amikor hír kapott legkisebb unokája érkezéséről. Noel Konor szerinte bátyjára, az ötéves Patrikra hasonlít a legjobban. Saját magát tartja a világ egyik legjobb nagypapájának, mert mindent megenged neki. Ha az unoka csokit akar enni, akkor egyen azt – mondja Feró. Ezért a gyerekek szülei szoktak vele veszekedni.

A rocker sokat dolgozik, ennek ellenére azonnal ugrik, ha „papa-hiszti” van. Ilyenkor unokája őt követeli, aminek nem tud ellenállni. Legkisebb családtagja, Noel Konor születésekor elsírta magát, kemény rockerség ide vagy oda.

Nagyon hálás Hámori Barbarának, a Keresztanyu producerének, aki bevette őt a sorozatba. Karakterének köszönhetően Feró koncertjeire már tizenévesek is jönnek, hogy a „Babos bácsitól” autogramot kérjenek. A sikerek ellenére nem tekint magára színészként.

Naptára tele van koncertekkel. Legközelebb Erdélybe mennek a csapattal, de azt is elmondta, hogy már nem úgy néz ki egy koncertszezon, mint régen, amikor az Omegával, LGT-vel is együtt buliztak.

2023-ban 45 éves lesz a Beatrice, a csapat készül is erre, viszont ezt Feró utálja, mert elmondása szerint egy csomó munka van benne, de fizetés alig. Új dallal nem készülnek, a régiek tökéletesen beváltak.

#Reggeli#Videó#nagy feró#unoka#noel#nagypapa#Keresztanyu#koncert

Címlapról ajánljuk