Reggeli

Muri Enikőnek és Tóth Szabinak néha „elmegy szünetre a szerelmük”

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 13. 11:54

Már három éve tart a Sugarloaf két zenészének, Muri Enikőnek és Tóth Szabinak a kapcsolata, azonban eddig olyan ügyesen titkolták, hogy senki nem jött rá. Most azonban felvállalták szerelmüket, olyannyira, hogy szeptember 19-től ringbe szállnak a Nyerő Páros címért is.

Három éve együtt döntöttek úgy, hogy nem verik nagydobra kapcsolatukat, ebben pedig elmondásuk szerint nagy szerepet játszott az, hogy egy zenekarban játszanak.

Nem akartuk, hogy erről cikkezzenek, inkább a munkásságunkat értékeljék


– magyarázta Szabi a Reggeliben.

Most azonban rögtön a mélyvízbe vetették magukat, hiszen a nézők már a szeptember 19-én induló Nyerő Párosban láthatják is őket. Úgy érzik, teljesen fel vannak készülve a versenyre, hiszen munkájuk miatt gyakorlatilag három éve minden napot együtt töltenek.

A mi hároméves kapcsoltunk egy nyolc, kilenc éves kapcsolatnak felel meg 


– mondta Szabi.

Az első pillanattól kezdve egyértelmű volt számukra, hogy teljesen külön kezelik a munkát és szerelmi életüket. Azt mondták, ezt nem is kellett soha megbeszélniük, amint bezárják a próbaterem ajtaját, maguk mögött hagyják a munkát, és ez fordítva is működik. Enikő azt mondta, amikor dolgoznak

elmegy szünetre a szerelmünk.


Olyannyira, hogy sokszor nem is egymás mellett ülnek a zenekari buszban, ölelgetni pedig egyáltalán nem szokták egymást ilyenkor.

A Reggeliben arról is meséltek, hogy pár héten belül érkezik a Sugarloaf legújabb dala, és nekikezdtek egy új lemeznek is. A zenekar dolgaihoz kapcsolódva, az adás végén Enikő ledobta az atombombát:

Vagy egy nagy, nagy, nagy, nagy álmunk. Ami egy ilyen gigaálom. Jövőre többen leszünk a színpadon, mint hatan.


Hogy ez pontos mit jelent, egyelőre nem tudni, mindenkinek a fantáziájára bízzuk.  

#Reggeli#Videó#muri enikő#tóth szabi#sugarloaf#zenekar#Nyerő Páros

Címlapról ajánljuk