„Folyamatosan érkeztek a férfiak, nagyon meleg volt” – Vera gazdasszony azt sem tudta, hol vanNemrég kezdetét vette a Házasodna a gazda legújabb évada, amiben mások mellett Vera gazda gazdasszony keresi az igaz szerelmet. Imre távozása nagyon megviselte, szerette volna, ha minden rendben megy. A rapid randik alatt azt sem tudta, hol van.
Reggeli

„Folyamatosan érkeztek a férfiak, nagyon meleg volt” – Vera gazdasszony azt sem tudta, hol van

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 2. 9:48

Nemrég kezdetét vette a Házasodna a gazda legújabb évada, amiben mások mellett Vera gazda gazdasszony keresi az igaz szerelmet. Imre távozása nagyon megviselte, szerette volna, ha minden rendben megy. A rapid randik alatt azt sem tudta, hol van. 

Nem telt eseménytelenül a jelentkezőkkel való ismerkedés a bogácsi gazdasszonynál. Imre már az első napon távozott azzal az indokkal, hogy ő nem akar másokkal küzdeni Vera figyelméért

Imre távozása kicsit kellemetlenül érintette Verát, mert szeretett volna, ha minden rendben megy. A Reggeliben azt mesélte, a rapid randik idején azt se tudta, hol van.

Folyamatosan érkeztek a férfiak, nagyon meleg volt, a bogrács főtt. Nehéz helyzetben voltam.


Szerencsére idővel oldódott a feszültség és egészen családias légkör alakult a tanyán. Vera gazdasszony arról is beszélt, hogy a belső értékek a legfontosabbak számára, de azért a külső sem elhanyagolható.

Hogy az a kis szikra, meg a kémia meglegyen, az fontos


– mondta.

Az életkor viszont nem annyira számít, szerinte egy fiatalabb embernek is lehet kellő élettapasztalat.

Bár nagyon vágyik már egy társara, semmit nem akar elsietni, a hosszú ismerkedés híve, így még a távkapcsolat is szóba jöhet.

Az sem gond, ha heti egyszer, vagy kéthetente tudunk csak találkozni

– mondta, mert szerinte ha közös a cél, és jól kijönnek, előbb-utóbb egymáshoz tudják igazítani az életüket.

#Reggeli#Videó#Házasodna a gazda#vera gazdasszony#párkapcsolat#jelöltek

Címlapról ajánljuk