Reggeli

„Azt gondolom, hogy az egészséges fejlődéséhez erre van szükség, hogy ne mutogassa magát” – öthetes kisfiáról mesélt Nádai Anikó

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 26. 9:27

Nádai Anikó felemelő érzésként beszélt a Reggeliben az anyaságról, még azt sem bánja, hogy az öthetes Alex keveset hagyja őt aludni. Szerencséjére kisfiának édesapja Hajmásy Péter mindenben segít: fürdet, pelenkáz és éjszakázik is, ha kell. A műsorvezető még várandósan forgatta le a jövő hét hétfőn induló Házasodna a gazda című műsort, most azt is elárulta, milyen volt terhesen forgatni.

Július 19-én megszületett Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke. A baba a Hajmásy Alex nevet kapta. A kis Alex 4145 gramm súllyal és 55 centiméter hosszal látta meg a napvilágot és azóta már minden családtagnál belopta magát a szívekbe.

Szeretgeti, puszilgatja 

– mondta Anikó legidősebb fiáról, Patrikról a Reggeliben, aki igazi bátyként gondoskodik kisöccséről. Nem csoda, hiszen Patrik már nagyfiú, szeptemberben kezdi az iskolát.

Anikó fontosnak tartja, hogy minél kevesebb képet osszon meg gyermekeiről a közösségi médiában:

Azt gondolom, hogy az egészséges fejlődéséhez erre van szükség, hogy ne mutogassa magát.

 – mondta az kétgyerekes anyuka a Reggeliben, amikor a műsorvezetők arról kérdezték, hogy mikor láthatja a nagyközönség a kis Alex arcát.

Tehát a cuki babafotókra még várnunk kell, de a kisbaba fejlődéséről anyukája minden bizonnyal rendszeresen be fog számolni a Reggeliben.

Nádai Anikó nem fog teljesen eltűnni a képernyőről, hiszen a hétfőn induló Házasodna a gazda legújabb évadát még várandósan forgatta le:

Peti mindenhova jött velem, nagyon élveztük a forgatást.

 – emlékezett vissza Anikó a Házasodna a gazda felvételeire, szerinte még soha nem volt annyira elkényeztetve, mint az RTL Klub nagysikerű társkereső realityjének forgatásán: hiszen a stábon kívül szerelme, Hagyma is mindig az ő kívánságait leste, sokszor kedveskedtek neki friss gyümölccsel.

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityjének 5. évada nyár végétől minden hétköznap este lesz látható a csatornán.  Az epizódok az RTL Most platformon is megtekinthetők. Augusztus 29-től az RTL Klubon a Házasodna a gazda társkereső realityben négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők.

#Reggeli#Videó#nádai anikó#hajmásy péter#Bulvár#hajmásy alex#Házasodna a gazda

Címlapról ajánljuk