Reggeli

Rácz Jenő nem aggódja túl a szülőséget, de azért izgul, hogy kislánya még nem szeret hason lenni

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 17. 12:29

Rácz Jenő a nap 24 órájába 48 órányi teendőt próbál besűríteni. Élvezi az apaságot, egyszerre két étteremben áll helyt, forgat – erről csak sejtelmesen beszélt – és még egy szeptemberi költözés is vár rájuk.

Minden percet imád, amit kislányával Kamillával tölthet. Minden reggel van egy apa-lánya pillanat. Felesége Dóri beteszi mellé az ágyba, így Jenő még egy picit tud szundikálni kislányával. Azt mondja imádja szagolgatni a haját és a feje búbját.

Kamilla jó baba, alszik, csendes – mondja Jenő, de izgulnak picit, mert 4 hónaposan a babáknak már meg kellene tudni tartaniuk magukat hason, de Kamilla egyelőre csak háton szeret lenni. Ennek ellenére nem aggódják túl a szülőséget, próbálnak mindent természetesen kezelni. Azt mondja az ő gyerekkorában sem volt minden fertőtlenítve és nem volt annyi kütyü, amivel ellenőrizni lehetett volna a babákat.

Próbálja Dórit támogatni, hogy saját magára is legyen ideje. Ilyenkor Jenő pelenkázza, eteti, fürdeti kislányukat. 4-5 óra elteltével már van, hogy írogat, mikor jön már a felesége, de próbálja magát minél jobban kivenni a gyereknevelésből.

Most volt az első házassági évfordulójuk. Jenő anyósa segített nekik, hogy kettesben tudjanak tölteni egy kis időt. Egy hét múlva mennek Görögországba nyaralni, ahová viszik a családot is, ők vigyáznak majd Kamillára.

Forgat, nem árulta el, hogy mit, de van, hogy mikor végez még nekiáll festeni új otthonukban. Azt mondja nem szokott spórolni, de azért, hogy valaki fehérre fesse a falat egy hengerrel, nem akar pénzt adni. Burkolni, csempézni, kerítést építeni nem fog. Bár kikapcsolódásként gondol a falfestésre, de ha más hívná udvariasan nemet mondana.

#Reggeli#Videó#rácz jenő#forgatás#költözés#kamilla#apaság

Címlapról ajánljuk