Reggeli

Nagy Feró arra készül, hogy soha többé nem jön vissza az „olcsó világ”

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 15. 10:21

A rockzenész ahol tud, spórol. Üzemanyagra teljes árat fizet, mert céges autót használ.

Nagy Feró már korábban elmondta, hogy idén spórolni fog, most a Reggeliben részletezte, hogy pontosan hogyan. Bevallása szerint mindent megtervezett, lesz, ahol teljesen lekapcsolja a gázt.

Lesz, ahova majd egy ajtót fel kell raknom, mert nem akarom fűteni az egész előszobát, mert minek

– kezdte. 

„Vannak olyan szobák, ahonnan a fiaim már kiköltöztek, amit tulajdonképpen már nem használunk. Ajtót becsukjuk, fűtés le” – folytatta. Nagy Ferónak napeleme is van, ezért nem is értette, mire fizetett 170 ezer forintot, tette hozzá, de szerinte valószínűleg „egy kicsit túlfűtötték az elmúlt éveket”. 

Mindenképpen spórolni kell, az biztos. Már csak azért is, mert szerintem az a világ, ami volt, mondjuk úgy, hogy olcsó világ, az nem jön vissza többet. Én úgy gondolom, hogy erre kell készülni, hogy az energiaárak és a benzinárak ott maradnak, ahol most vannak

– fogalmazott Nagy Feró.

Az üzemanyag ára sem lesz szerinte többé 400 forint, ráadásul ő már most piaci áron tankol, mert céges autót vezet. Ezért meg fogja tervezni, hogy mikor használja az autót, és alternatív megoldásokban fog gondolkodni. „Én már elég öreg vagyok, nekem ingyen van a vonat” – hozott példát. 

Nagy Feró megemlítette azt is, eddig nem értette soha a nagyszüleit, akik mindenen spóroltak, még egy fél hagymát is félreraktak, és egy szelet kenyeret is elcsomagoltak későbbre. Ha nem pazarlunk, a természetet is védjük, tette hozzá, „ebben az új világban újra kell gondolni mindent”.

„Este ha lefekszel, nem hagyjuk a tévét menni, le kell kapcsolni, mert elég sokat fogyaszt, és úgy kell aludni” – tanácsolta még a rockzenész, aki mesélt a Keresztanyuban alakított szerepéről és az utolsó évad forgatásáról is. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#nagy feró#spórolás#energiaárak#üzemanyagár#drágulás#fűtés

Címlapról ajánljuk