Reggeli

„Szerintem az is számított, hogy mennyire vagyok tanult” – íme a Balaton idei hármasiker szépségkirálynője!

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 15. 9:03

Csupor Olíviát barátnői nevezték be a Miss Balatonra, amíg ő államvizsgára készült.

Balogh Eleni 2019 óta őrizte a Miss Balaton királynője címet, de három év után, szombaton tovább adta a koronáját, így 2022-túl a Miss Balaton cím birtokosa Csupor Olívia. A két lány a Reggeliben mesélt a döntőről és a közös munkáról.

Kiderült, Olíviát barátnői nevezték be a versenyre, amíg ő államvizsgára készült. Nagyon meglepődött a sikerén, nagyon izgult, amikor beválasztották a castingra. „Imádom a Balatont, nagyon szeretek hajókázni, úszni” – mesélte. 

A szépsége mellett szerinte a tudásának is köszönheti a győzelmet. 

„Szerintem az is számított, hogy mennyire vagyok tanult” – fogalmazott, hozzátéve, hogy természetesen mindegyik lány okos volt. Olívia azt mondta, mindent beleadott a feladatokba, egy számára teljesen új világba csöppent, nem volt még tapasztalata, modellkedéssel sem foglalkozott ez idáig.

Én mindig azt mondom, hogy adják önmagukat, legyen kisugárzásuk, legyenek kedvesek, mosolygósak, és használják ki a lehetőséget, amit kapnak a verseny által

– tanácsolta a leköszönő királynő, Balogh Eleni a címért induló lányoknak. Szerinte a táborban Olívia tette fel neki a legtöbb kérdést, látszott rajta, hogy nagyon lelkes és sokat szeretne tanulni. 

A Reggeliben további érdekességek is kiderültek a Miss Balaton cím új birtokosáról. Olíviának van két ikertestvére, akikre nagyon hasonlít, bár nem egypetéjű ikrek, és két éve boldog párkapcsolatban él, barátja is szurkolt neki a versenyen. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#miss balaton#balogh eleni#szépségverseny#győztes#csupor olívia

Címlapról ajánljuk