„Cigányoztak már nekem koncerten is” – Oláh Gergő először a középiskolában találkozott azzal, hogy valakinek nem tetszik a származásaOláh Gergő, a 2012-es X-Faktor győztese büszke arra, ahonnan jött, és mindennap hálát ad azért, hogy ma már olyan környezetben élhet családjával, amiről gyerekkora óta álmodozott. Származása miatti kirekesztéssel középiskolában találkozott először, 14 évesen. Kollégiumban lakott, és volt, hogy egy vödör vizet öntöttek be a szobájába, máskor pedig meggyújtottak egy újságpapírt és azt dobták be. Végül szülei segítettek neki helyre tenni a történteket.
Portré

„Cigányoztak már nekem koncerten is” – Oláh Gergő először a középiskolában találkozott azzal, hogy valakinek nem tetszik a származása

rtl.hurtl.hu

2023. június 12. 12:31

Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor győztese büszke arra, ahonnan jött, és mindennap hálát ad azért, hogy ma már olyan környezetben élhet családjával, amiről gyerekkora óta álmodozott. Származása miatti kirekesztéssel középiskolában találkozott először, 14 évesen. Kollégiumban lakott, és volt, hogy egy vödör vizet öntöttek be a szobájába, máskor pedig meggyújtottak egy újságpapírt és azt dobták be. Végül szülei segítettek neki helyre tenni a történteket. 

A teljes interjút az RTL+-on lehet megnézni.

A beszélgetésből kiderül még, hogy Oláh Gergő

  • kiknek a véleményét kéri ki minden döntése előtt?  
  • Mit gondolt róla Törőcsik Mari, és milyen kapcsolatot ápol Geszti Péterrel
  • Hogy szerinte mennyire rasszista hely ma Magyarország?
  • Hogy miért költöztek vissza a családjával Salgótarjánba?

Az RTL+ felületén Barabás Éva a korábbi beszélgetéseit is megnézhetik, például Rúzsa Magdival, a milliárdos cápa Balogh Péterrel vagy Zacher Gáborral.

 

#Portré#Videó#barabás éva#sztár#oláh gergő#karancslapujtő#származás#énekes#roma soul#rasszizmus#X-Faktor

Címlapról ajánljuk