„Egy hölgy zokogva a nyakamba borult, és mutatta, hogy köszöni” – Leczki Sarolta és Karma Törökországban kutattak túlélők utánMagyarország kutyaszerető ország, és fantasztikus eredményeink vannak kutyás sportokban, de a tudatos kutyatartásban és -választásban van még hova fejlődnünk. Erről beszélt a Portréban Leczki Sarolta mentőkutya-kiképző, aki Karma nevű kutyájával a törökországi földrengés áldozatainak mentésében is részt vett. Azt mondta, ezrével álltak a romok mellett a hozzátartozók, akik napokon keresztül várták, hogy csoda történjen.
Portré

„Egy hölgy zokogva a nyakamba borult, és mutatta, hogy köszöni” – Leczki Sarolta és Karma Törökországban kutattak túlélők után

rtl.hurtl.hu

2023. március 5. 8:34

Magyarország kutyaszerető ország, és fantasztikus eredményeink vannak kutyás sportokban, de a tudatos kutyatartásban és -választásban van még hova fejlődnünk. Erről beszélt a Portréban Leczki Sarolta mentőkutya-kiképző, aki Karma nevű kutyájával a törökországi földrengés áldozatainak mentésében is részt vett. Azt mondta, ezrével álltak a romok mellett a hozzátartozók, akik napokon keresztül várták, hogy csoda történjen.

#Portré#Videó#Leczki Sarolta#kutyásmentő#törökország#földrengés#rtl#kutyák határok nélkül alapítvány#karma

Címlapról ajánljuk