Portré

Nagy Ervin - a magyar szuperhős!

rtl.hurtl.hu

2018. április 9. 1:10

 “Brad Pitt érzés” másfél órán keresztül autogramot osztogatni - mondta Nagy Ervin, a Kincsem sztárja Barabás Évának a Portréban, ahol új alakjáról és terveiről is beszél.

Nagy Ervin színész mindig büszkén viselte a nevét, annak ellenére is, hogy édesapja saját képére szerette volna formálni őt, ám végül Ervin nem lett focista, édesapja mégis nagyon büszke fia munkásságára. Van is mire, hiszen Ervin mind a színpadon, mind a filmvásznon nagyon sikeres. Most a Kincsem című filmben óriási lehetőséget kapott. Meg is ragadta azt, mert úgy érezte, ez az utolsó lehetőség arra, hogy ne a valaha volt jóképű pasiként gondoljanak rá…

 

Kemény munka, kemény akarat, de célt ért, és olyan erős karaktert sikerült a filmvásznon megjelenítenie, melyet amerikai filmekben is megirigyelnének. Ervin azt mondja, úgy érezte magát a forgatások alatt, mintha egy hollywoodi filmben szerepelt volna. Ezt az időszakot sohasem felejti el, hiszen mámorító, amikor a mozikban felállva tapsolnak a film végén.

 

Ebben a mámorító érzésben folyik tovább a munka, hiszen az amerikai életérzéshez Valami Amerika dukál. Ervinnek még sincsenek sztárallűrjei, autogramkártya sosincs nála, és szemérmes is. Annak viszont nagyon örül, hogy fiatalok példaképe lehet, de annak még inkább, hogy a munkája példaértékű. Ervin mesélt arról is, miért szeretik őt az állatok, és hogyan oldódnak fel a gyerekek a társaságában szinte azonnal, és még Mackó kutyára is emlékezünk kicsit.

Nagy Ervin 2010-ben ült már a Portré székében. Barabás Éva akkor életéről, terveiről, aktuális szerepeiről kérdezte a színészt. Brad Pitt egyébként már abban a beszélgetésben is szóba került…

 

 

 

#Portré#nagy ervin#kincsem#film#színész a pályán

Címlapról ajánljuk