Portré

Egy gátlástalan lustaság, akit imádnak

rtl.hurtl.hu

2011. május 9. 15:03

Hogyan lett belőle majdnem modell? Mit köszönhet első barátnőjének és miért imádja annyira az autókat?

„Hiszek abban, hogy amire folyamatosan gondol az ember, vagy amit nagyon akar, az úgy is lesz.”

Király L. Norbi pedig szorgalmasan, minden nap gondolt a zenélésre és a sikerre. Akkor is, amikor a város egyik ügyvédi irodájában szaladgált a papírokkal. Sőt, már korábban próbálkozott zenével, szerepléssel, amiben imádott nagymamája is támogatta. Drámatagozatos iskolába járt, színdarabokban játszott, édesanyjától való elköltözése után elkezdett zongorázni, és kipróbálta magát a West Side Story válogatóján is. Bár nagymamája maga is színészkedett és énekelt, Norbit mégis féltette ettől a pályától, szerette volna, hogy tanuljon, egyetemre menjen, de ő lusta volt, és nem igazán érezte magát különlegesnek.

„14 évesen az a nagyon elvetemült rocker voltam, aki nem törődik senkivel és semmivel, csak megy a maga feje után.”

Ezt teszi ma is, csak most már az egész ország figyel rá. Az X-Faktor alatt sokat tanult magáról, a barátságról, kitartásról. Kezdetben mindenkinek meg akart felelni, és nagyon zavarta, ha negatív kritikát kapott, amiből pedig volt bőven. A verseny végére azonban rájött, hogy csak azoknak akar megfelelni, akik szeretik, a többiek pedig nem érdeklik. Ez a lazasága egyik legnagyobb vonzereje. A színpadon gátlástalan, ha úgy alakul, élő adásban káromkodik, mikrofont tör, nem igazán tudja kontrollálni magát, de azért még van mit tanulnia az ismertségről.

„Amikor először mondták nekem, hogy példakép vagyok, az nagyon ijesztő volt. Aztán ha felfogod, hogy ez mit is jelent, akkor megtisztelő és óriási felelősség.”

Vasárnap éjjel Barabás Évával arról is beszélgetett, hogy miért imádja annyira az autókat, mit köszönhet első barátnőjének, és hogyan lett belőle majdnem modell.
#Portré#koncert#zenész#színész#zene#rock#X-Faktor

Címlapról ajánljuk