Nyerő Páros

Így vonult az oltár elé Valkó Eszter és Radócz Péter

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 19. 11:32

Az eljegyzéstől egészen az oltárig kísértük Valkó Esztert és szerelmét, Radócz Pétert, akik az esküvő minden részletébe beavatták az RTL Klub kameráit.

Valkó Eszter és Radócz Péter egy házibuliban ismerkedtek meg, ahol mindössze pár mondatot váltottak, ám ekkor már izzott köztük a levegő. Peti ezután bejelölte a nála kilenc évvel idősebb Esztit egy közösségi oldalon, majd saját megfogalmazása szerint sikerült kicsikarnia egy randit, de Eszter szerint annyira nem kellet könyörögnie a srácnak. A találkozó annyira jól sikerült, hogy egymásba szerettek, amihez nem csupán Eszter humora, de paprikás csirkéje is nagy mértékben hozzájárult.


2011 szeptemberében Peti elhatározta, hogy eljegyzi kedvesét, majd miután látta Eszteren, hogy szeretne hozzámenni, a biológusként dolgozó vőlegény-jelölt felkereste Eszter szüleit, hogy áldásukat kérje a lánykéréshez. Miután a szülők is beleegyeztek a dologba, Peti újra Eszti elé állt, hogy hivatalosan is megkérje a kezét.
 


A háromszoros eljegyzést követően Valkóék kitűzték a nagy nap időpontját 2012. május 26-ra. Esztit elkísértük a menyasszonyi ruhapróbára, és mivel babonás, ezért Petit nem hozta magával. Először egy egyszerű ruhát próbált fel a műsorvezető, majd következett egy extrém fazon, végül egy klasszikus darabban is megcsodálhattuk őt.
 


Az RTL Klub kamerái az esküvőn is ott voltak, így végigkövettük a párt az oltártól egészen a lakodalomig. Eszter nagyon izgult a szertartás előtt, a tetőtől talpig fehérbe öltözött Péter azonban egyáltalán nem aggódott. Miután kimondták a boldogító igent, következett a gratuláció, majd a hajadonok által oly annyira várt csokordobás. Az újdonsült házaspár ezután egy modern "hintóba" pattant, hogy eljussanak a fotózás helyszínére. A lakodalomban az örömszülők is nyilatkoztak gyermekeik boldogságáról.
 


Augusztus 29-én a Nyerő Páros című reality show-műsorban mérettetnek meg a szerelmesek további hét sztárpárral.

#Nyerő Páros#valkó eszter#radócz péter#esküvő#lagzi#lakodalom#házasság#menyasszony

Címlapról ajánljuk