Nyerő Páros

Terhességi teszt, idegőrlő barkácsolás és Voksán Virágék távozása – így telt a Nyerő Páros utolsó előtti napja

rtl.hurtl.hu

2023. október 26. 21:30

Jákli Mónika aggódni kezdett, amikor menstruációs tünetei eszébe juttatták első terhességét, ezért azonnal készített is egy tesztet, hogy kiderítse, állapotos-e. A Nyerő Páros utolsó közös játékában a párosoknak egy ágyat kellett összebarkácsolniuk, ami sokuknak rendesen feladta a leckét, este pedig megtartották az évad utolsó szimpátiaszavazását, ahol Vastag Csabáék és Voksán Virágék közül kellett választaniuk a pároknak.

Vastag Csaba csavargónak született nagymamája szerint


Vastag Csaba több mint két hete él Vastagné Domján Evelinnel a Nyerő Páros villájában, ennek ellenére egyáltalán nem hiányzik neki a kinti élete:

Minden, ami az otthonomból kell, itt van velem, az egyetlen személy, aki kell

– utalt a feleségére, akivel már korán reggel cukiskodtak luxuslakosztályukban.

Jákli Mónika úgy érezte, esélyes, hogy teherbe esett a Nyerő Párosban, ezért terhességi tesztet is csinált


Mivel Jákli Mónika pontosan olyan tüneteket produkált az elmúlt napokban, mint az első terhességénél, egyből pánikba esett, és elhatározta, hogy utánajár a dolognak.

Izgultam, hogy mi lesz az eredmény, nagyon féltem

– mondta az influenszer, Boráros Gábor azonban alig várja, hogy egy, de inkább két kisfiúval bővüljön a családjuk.

Curtis nem érti, hogy Vastag Csaba hogyan bízhat meg feleségében: A haja olyan volt, mintha elvesztett volna egy fogadást


Vastag Csaba reggel megkérte a feleségét, hogy vágja le a haját, és bár Vastagné Domján Evelin először ódzkodott a váratlan feladattól, végül mégis beadta a derekát. A hajnyírógép azonban nem teljesen úgy funkcionált, mint ahogy azt elképzelte, ezért a végeredménnyel sem lett maximálisan elégedett. Amikor Csaba megmutatta a többieknek új frizuráját, Curtis – aki biztos benne, hogy sosem engedné meg Judynak, hogy kezelésbe vegye a haját – nem köntörfalazott, kerek-perec elárulta a véleményét.

„Tök mindegy, hogy hogyan, csak álljon!” – sötétben bújtak ágyba a párok


A Nyerő Páros utolsó közös játékában a pároknak a hitvesi ágyukat kellett összebarkácsolniuk. Curtis soha életében nem csinált még hasonlót, Valentényi Laci a kisujjából kirázta a feladatot, Vastag Csabáék pedig megtanultak egy vadonatúj kifejezést, mielőtt leszakadt volna alattuk az ágy.

Szerintem most sem hazudtoltuk meg magunkat

– nevetett Vastagné Domján Evelin.

Vastag Csabáék vs. Voksán Virágék: egyetlen voks nélkül távozott az utolsó szimpátiaszavazás kieső párja a villából


A Nyerő Páros 7. évadának utolsó szimpátiaszavazásán Vastag Csabáék és Voksán Virágék kerültek a veszélyzónába. Kiderült, hogy Curtisék és Boráros Gáborék is erősebb párosnak tartják Virágékat, ezért taktikai döntés alapján Vastag Csabáék mellett tették le a voksukat. 

Szomorúak voltunk, hogy el kellett hagynunk a villát

– mondta Voksán Virág, aki úgy érzi, hogy emelt fővel, győztesként távoztak Lacival a villából, és úgy érzik, ők voltak a legerősebb páros a villában.

„Győzött az igazság!” – A TOP3 páros pezsgővel ünnepelte meg a döntőbe jutást


A Nyerő Páros 7. évadának dobogósai végül Vastag Csabáék, Curtisék és Boráros Gáborék lettek, akik Voksán Virágék távozása után a magasba emelték a poharaikat, és koccintottak a győzelemre.

A barátainkkal megyünk a harcba, a döntőbe

– lelkendezett Boráros Gábor, majd Vastagné Voksán Evelin is elárulta, milyen érzésekkel vág neki az utolsó nap döntő játékának:

Senkin nem fogok megsértődni, hogyha mindenki saját magáért küzd.

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#19. rész#jákli mónika#terhesség#teszt#Játék#sztárpárshow#ágy#barkácsolás#szimpátiaszavazás#kiesés#búcsú#curtis#barnai judit#voksán virág#valentényi lászló

Címlapról ajánljuk