Nyerő Páros

Joe és Hrovatin Csenge mindenképp feladta volna a Nyerő Párost – állt a Henrynek átadott levélben

rtl.hurtl.hu

2023. október 18. 21:30

A Nyerő Páros 13. napján a szerelmesek egy mese kellős közepébe csöppentek, ahol a fiúknak egy sárkánnyal és a gonosz boszorkánnyal is szembe kellett szállniuk, hogy kiszabadítsák kedvesüket a kastélyból. A játékot követően Henry Kettnerék és Joék kerültek a veszélyzónába, így a negyedik szimpátiaszavazás után Joe-nak és Hrovatin Csengének kellett elhagynia a villát. Ám a búcsú előtt egy rejtélyes levelet hagytak a továbbjutó youtuberre és szerelmére.  

Henry Kettner hiába hordja mosás nélkül a használt gatyáját és zokniját, nem állt melléjük a szerencse


Henry Kettner alig tudott a Nyerő Páros játékára fókuszálni, folyamatosan a veszélyzóna lebegett a szeme előtt. Szétszórtsága miatt a nyilakkal és az aranytallérok kicsomagolásával is meggyűlt a baja.

Ha erdőben vadásznál, éhen halnál

– nevetett Sebestyén Balázs az íjjal küszködő youtuberen.

„Adj egy puszit öreganyádnak!” – Curtis orron csókolta Kabát Petit


Barnai Judit nagyon büszke volt szerelmére, aki mindenkit meglepett a nyilazási tehetségével.

Attilához, a nevemhez hűen a nyilazás extrán ment

– mondta Curtis, aki a játék végén még egy puszit is nyomott barátja, Kabát Peti bibircsókos orrára.

Boráros Gábor szétverte a játék lovat és leköpte Kabát Petit a Nyerő Páros játékában


Boráros Gábor teljes energiabedobással hasított végig a mesebeli akadálypályán, hogy megmentse a királylányt a toronyból. A játék hevében egy pillanat alatt verte szét a felakasztott lovat, majd izgatottan várta, hogy mit tehet Kabát Petivel, a boszorkánynak öltözött játékmesterrel.

Sebestyén Balázs szerint Vastagné Domján Evelin hangja az üveget is megrepeszti


Vastag Csaba a játék elején aggódva kérdezte a Nyerő Páros műsorvezetőjét, hogy feleségének kell-e beszélnie hozzá a feladat során. Sebestyén Balázs frappánsan kivágta magát, spoilerezés nélkül válaszolta meg az énekes kérdését.

Az egyik legviccesebb játék volt szerintem, nagyon jókat nevettem

–  összegezte élményeit Vastag Csaba, miután véletlen a magasba repítette aranytallérját a héliumos hattyú.

Joe osztott-szorzott, de belezavarodott a számokba


Kedves királyfim! Tudom, hogy 2624 ezüstpénz van a tárcádban, szeretném elkérni a felét egy új koronára. Mennyi pénzed maradt?

– szólt a kérdés Joe-hoz, aki rossz megfejtéssel próbálta kinyitni a paripáját blokkoló lakatot.

Voksán Virág örült, hogy hercegnőként nem kellett semmit csinálnia a Nyerő Páros játékában


Ezúttal csak a fiúkon múlott a játék sikere. A párok férfi tagjai közül Valentényi Laci teljesített a legjobban, de nem csak a győzelem ízlett neki: Kabát Peti a feladat végén megtréfálta Voksán Virág szerelmét.

„Nem kérdés, hogy hazaküldjünk titeket” – Curtis szemtől szembe mondta meg véleményét Henry Kettneréknek


Nagyon-nagyon rossz érzés volt a bőröndöt összepakolni

– kesergett a veszélyzónába került Henry Kettner, aki szerelmével, Rebekával meglátogatta Vastag Csabáékat és Curtiséket. A rapper egy pillanatig sem köntörfalazott, amikor Henryék rákérdeztek, kire voksolnak majd a szimpátiaszavazáson.

Curtis úgy érzi, többet látott bele Joe-val való kapcsolatába – újabb páros búcsúzott a Nyerő Párostól


A Nyerő Páros negyedik szimpátiaszavazásán Henry Kettnerék és Joék kerültek veszélyzónába. A párosok kiálltak eléjük, hogy voksaikkal megmutassák, kiket szeretnének a villában tartani. Curtis kezdte a sort, és azonnal a lényegre tért. A szavazások végén pedig újabb játékosok távoztak a műsorból.

„Megbocsátunk, de nem felejtünk” – Vastagné Domján Evelin bocsánatot kért Hrovatin Csengétől


Elfáradtam ebben a civakodásban

– sóhajtott fel Hrovatin Csenge a búcsú pillanatában, és azt is megsúgta Joe-nak, hogy teljes mértékben el tudja engedni az Evelinnel kapcsolatos rossz érzéseit.

Joe leveléből kiderült, mire készült Hrovatin Csengével


Joe egy levelet adott át Henry Kettnernek a szimpátiaszavazás végén, amit a youtuber a távozásuk után olvasott fel a többieknek. Az üzenetből kiderült, hogy Joe és Csenge mindenképp el akarták hagyni a Nyerő Páros villáját, az eredménytől függetlenül.

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#13. rész#hrovatin csenge#joe#szimpátiaszavazás#kiesés#levél#henry kettner#kiss rebeka#Játék#mese#curtis#barnai judit#voksán virág#valentényi lászló#boráros gábor#jákli mónika

Címlapról ajánljuk