Nyerő Páros

Nyerő Páros: Frohner Fecó miatt féltékenykedtek a srácok, este pedig kitört a balhé a villa udvarán

rtl.hurtl.hu

2023. október 12. 21:31

Mikor Frohner Fecó reggel felbukkant a villában, több srác is féltékenyen kezdte védeni szerelmét a fodrásztól, ám az még semmi volt ahhoz képest, ami este történt a Nyerő Páros villájának udvarán. A párosok ordítozva estek egymásnak, miután anonim kérdéseket írtak és válaszoltak meg. Vastagné Domján Evelin és Voksán Virág csúnyán összeszólalkoztak, majd Vastag Csaba magából kikelve, káromkodva adta ki a dühét.

„Beteg az agyad, komolyan mondom!” – Evelin húzta Vastag Csabát, aki féltékeny volt Frohner Fecóra a Nyerő Párosban


Amikor Frohner Fecó meglátogatta a Nyerő Páros játékosait, a zöld szemű szörnyeteg is megérkezett a villába. Vastag Csaba nem nézte jó szemmel Evelin lelkesedését, amit a fodrász iránt tanúsított.

A csadorba bújjál bele, amit hoztunk

– szólt rá kedvesére, akinek kifejezetten imponált Csaba féltékenysége, mert ebből érezte, hogy még mindig szereti.

Boráros Gábor mérgében fánkkal dobálta meg szerelmét a Nyerő Párosban


A 9. játék próbára tette a lányok memóriáját: emlékezetből kellett instruálniuk szerelmeiket. Viszont ha elfelejtették a következő lépést, a fiúk büntetést kaptak. Jákli Mónika teljesen leblokkolt, amin Boráros Gábor annyira felbosszantotta magát, hogy fánkkal teli szájjal dühöngött a játék közben.

„Egyszer agyvérzést fog kapni” – Boráros Gábor dühétől megijedtek a többiek a Nyerő Párosban


A mai játék után Boráros Gábor annyira felbosszantotta magát, hogy a villába visszatérve sem tudott lehiggadni. A sportoló magányosan őrjöngött a kertben, és Curtis volt az egyetlen, aki kimerészkedett hozzá, hogy megpróbálja lecsillapítani, hiszen nem kerültek hátrányos helyzetbe a történtek ellenére sem.

Joe szemtől szemben is beleállt Curtisbe a Nyerő Párosban


Joe még mindig nem tudta magát túltenni Curtisék legutóbbi szimpátiaszavazásán, ezért este a rappernek címzett egy anonim kérdést, amit végül felvállalt.

Vastag Csaba felesége beszólt Voksán Virágnak: Nagyon durván meg tudod játszani magad


Amikor este a párosok anonim kérdéseket írhattak egymásnak, Vastagné Domján Evelint azzal vádolták meg, hogy kétszínű és őszintétlen. A lány egyből a saját védelmére kelt, ám amikor Voksán Virág is felszólalt, kitört közöttük a balhé, amit a dj azzal magyaráz, hogy Evelinnek kisebbségi komplexusa van vele szemben.

„A f*szom kivan ezzel!” – Vastag Csaba üvöltve esett neki a többieknek


Az esti feladatnál a tetőfokára hágott a feszültség: bár az anonim kérdés Henry Kettneréknek szólt Vastag Csaba annyira felhúzta magát, hogy még a felesége sem tudta lecsillapítani a haragját.

Csaba most mutatta meg az igazi énjét ezzel az üvöltözéssel, én akkorát néztem, hogy nem is gondoltam volna, hogy képes az ember ilyenre

– mondta Valentényi Laci.

Joe nem bírná elviselni azt, amit Evelin tesz Vastag Csabával


Vastagné Domján Evelin bevallotta, hogy néha direkt húzza Vastag Csaba agyát a féltékenységgel:

Imádom benne, szerintem ezért is szerettem bele.

Evelin kijelentése annyira felháborította Joe-t, hogy hangot is adott ellenvéleményének.

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#9. rész#frohner fecó#vita#veszekedés#balhé#féltékenység

Címlapról ajánljuk