Nyerő Páros

A Nyerő Páros Csengéjét ököllel ébresztették álmából, és a lakásba is bezárták

Borda TamásBorda TamásSzeifert-László MónikaSzeifert-László Mónika

2023. október 8. 11:04

„Nagyon nagy hibába estem bele 16 évesen” – kezdte a történetét Hrovatin Csenge, akit több exe is bántalmazott lelkileg és fizikailag. Elmondása szerint ezek a férfiak szándékosan marták el őt a barátaitól, hogy úgy érezze, senkire sem számíthat. A lányra tizenévesen emeltek kezet először, és az is előfordult, hogy barátjának annyira elborult az agya, hogy nem is emlékezett rá, mit tett Csengével. „Fel volt szakadva a lábamon a bőr, a hús, minden, mert szétrúgta brutális módon” – idézte fel Csenge, majd Joe is elárulta érzéseit: „Én annyira fel tudom húzni magam, megnyúznám az összeset!”

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. 

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

#Nyerő Páros#Videó#hrovatin csenge#párkapcsolat#bántalmazás#verés#erőszak#joe#ököl#sérülés#fájdalom#nők elleni erőszak

Címlapról ajánljuk