Nyerő Páros

Szívfájdító vallomásoktól potyogtak a sztárpárok könnyei

rtl.hurtl.hu

2023. október 4. 21:15

A Nyerő Páros harmadik napján a lányok egy kalapáccsal csapkodták a felbukkanó vakondokat és Kabátot, miközben a párjaikról szóló kérdésekre kellett válaszolniuk. Többek között az is kiderült, hogy melyik világsztárral bújna ágyba Joe, Henry és Dávid, vagy éppen mit gyújtott fel Curtis gyerekkorában. A feszültség gyorsan a tetőfokára hágott: Vastag Csaba felesége hangosan kiabált izgalmában, Jákli Mónika pedig rátámadt a saját párjára. Estére azonban lenyugodtak a kedélyek, a párosok egymás előtt vallották be fájdalmas titkaikat egymásnak.

Kiderült, milyen rossz tulajdonságot örökölt Vastag Csaba az édesapjától


A mai játék során a lányok egy kalapáccsal csapkodták a felbukkanó vakondokat, és közben a párjaikról szóló kérdésekre kellett válaszolniuk. Nagy volt a tét, hiszen rossz válasz esetén a fiúk sem úszták meg szárazon a feladatot.

Ezek a madarak nagyon sokat kakilnak

– nevetett Sebestyén Balázs, aki rendesen feladta a leckét a sztárpároknak. A játék során többek között az is kiderült, hogy melyik világsztárral bújnának ágyba a fiúk, mit gyújtott fel Curtis gyerekkorában, milyen női ruhát viselt már Voksán Virág párja, és milyen rossz tulajdonságot örökölt Vastag Csaba édesapjától. A feszültség is a tetőfokára hágott: Vastagné Domján Evelin hangosan kiabált izgalmában, Jákli Mónika pedig rátámadt saját párjára.

„Mindenkinek a szemében az voltam, aki szétszedett egy családot” – Curtis szerelme rettegett utcára menni, mert nem mondhatta el az igazságot


Amikor fény derült Curtis és párja, Judit kapcsolatára, a lányt fel akarták függeszteni a győri kosárlabdacsapatból. Drogtesztet akartak csináltatni vele, az emberek pedig minden alkalmat megragadtak, hogy bántsák. Kiszolgáltatott helyzetben érezte magát, ugyanis akkor még nem árulhatta el az igazságot Curtis korábbi kapcsolatáról, egészen mostanáig…

„Nem is tudom, hogy éltem túl” – Jákli Mónika a szülőszobán szembesült párja hűtlenségével


Boráros Gábor, és párja, Mónika a gyermekük születése után négy hónapot töltöttek külön, amikor az újdonsült anyuka megtudta, hogy az MMA-harcos megcsalta őt. Az influenszer még bele sem kezdett fájdalmas története elmesélésébe, máris elsírta magát.

Nem tudom, mit megadnék azért, hogy ezt a részt kitöröljem az életemből, annyira fájdalmas időszak volt

– mesélte zokogva, majd elárulta, hogy a történtek után folyamatosan magában kereste a hibát.

„Soha a büdös életben senki nem bánthat!” – Joe könnyek között tett ígéretet bántalmazott szerelmének


Hrovatin Csengét rengeteg fájdalom érte a korábbi párkapcsolataiban, éppen ezért a mai napig rendkívül nehezen építi ki a bizalmat. Joe viszont mindent megad neki, és tudja jól, hogy eddig soha senki sem törődött annyit a lelkével, mint a Survivor műsorvezetője.

Nem bántást érdemlek az élettől, hanem a simogatást

– mondta Csenge, majd a könnyeivel küszködő Joe folytatta.

Nőket nem bántunk. Be akarom bizonyítani, hogy én nem az a gyökér vagyok, semmi olyan nincs bennem, mint abban a sok parasztban. Vigyázok rád!

– fogadta meg Joe szerelmének a sztárpárok előtt.

„Anyukámnál láttam, hogy egy nő képes arra, hogy ilyen dolgokat megcsináljon” – Henry Kettner megfogalmazta elvárásait Rebekának


Henry Kettner édesanyja mindig is precíz tisztaságban tartotta a lakást és a ruhákat, éppen ezért a youtuber nehezményezi, hogy párja, Rebeka nem mindig vesz részt maximálisan a házimunkában, főleg a mosásban. A páros között egyszer csak kirobbant a veszekedés, majd a többi sztárpár próbálta meg lecsillapítani a fiatalokat, és tanácsokkal látták el Henryt.

„Lehet, hogy meg fognak érte kövezni” – Voksán Virág szeretné visszakapni a gyerekek előtti életük egy részét


A gyermekeik érkezése után Voksán Virág szülés utáni depresszióban szenvedett, ami nem múlt el olyan hamar, mint ahogy azt korábban a sajtóban nyilatkozta.

Én azt kívánom, hogy bárcsak visszakaphatnánk a régi életünknek egy részét, mert amióta megvan a két gyerek, úgy érezzük, hogy az életünknek az a része teljesen meghalt

– mesélte a dj, aki párjával együtt azt is bevallotta, az öt kutya a kisebb gond a családjukban.

Vastag Csaba felesége zokogva vallott fájdalmáról, amiért nem fogadja el férje családja


Vastagné Domján Evelin úgy érzi, hogy a saját és párja családja is rossz szemmel néz rá, amiért nem megy el nyolc órában dolgozni, és inkább a férje karrierjét támogatja.

Rajta ez egy fogás, hogy azt mondhatják, hogy ő sem dolgozik semmit

– mondta Csaba, aki arról is mesélt, hogy az édesapja az esküvőjükre sem ment el.

Apa, hogyha valaha ezt nézed, akkor tudnod kell, hogy nagyon-nagyon szeretlek, az apukám maradsz, és életem végéig a kezedet nézem a kezemen, te vagyok, belőled vagyok!

– üzente Csaba az édesapjának.

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#3. rész#sztárpárshow#Játék#vallomás#sírás#könnyek#érzés#fájdalom#titok#összefoglaló

Címlapról ajánljuk