Nyerő Páros

Pajzán hálószobatitkok és kínos történetek – ismét megnyitotta kapuit a Nyerő Páros villája

rtl.hurtl.hu

2023. október 2. 21:15

Újabb nyolc sztárpár költözött a Nyerő Páros villájába, majd az évad első próbatételén is megmérettették magukat. A Testrisz nevű játékban a lányok a saját bőrüket vitték vásárra, míg párjaiknak az ő fejükkel kellett gondolkodniuk. Balázs kérdései hamar felborzolták a kedélyeket: többek között kiderült, hogy Henry Kettner pucéran helikopterezett a főutcán, Joe-t pedig egy nudista strandon érte baleset.

Vastag Csaba felesége már a nászút első napján elsírta magát


Vastag Csaba és felesége az esküvő után azonnal beköltözött a Nyerő Páros villájába, így az sztárpárshow-ban kezdik a mézes heteket.

Nagy fellélegzés, hogy jött az életembe, nekem a világot jelenti

– mondta szerelméről az X-Faktor első nyertese. Szívszorító vallomásától Evelin is meghatódott, és interjú közben sírta el magát.

Olyan szépen beszélsz mindig rólam!

– mondta a könnyeit törölgetve.

Voksán Virág: Túlélő fázisban van a kapcsolatunk


Voksán Virág és párja, Valentényi László lassan 9 éve alkotnak egy párt, és már két gyermekük is született, Vivi és Benike. A dj elárulta, hogy nehezen épít ki bizalmat, és Laci az első férfi az életében, akiben százszázalékosan megbízik. Saját bevallásuk szerint nehéz periódusba ért a közös életük, ugyanis a gyermekek komoly próbatételek elé állítják őket, de most a Nyerő Párosban is tovább küzdenek majd együtt, egymásért.

„Jobb apukát nem tudnék elképzelni” – Curtis és párja a családalapításról meséltek


Széki Attila, azaz Curtis és párja, Judit a Balatonon ismerkedtek meg, majd pár hónap alatt össze is költöztek.

Az élet minden területén kiegészítjük egymást

– vallja a rapper, aki a barátnőjével már egy közös házat is vásárolt, sőt a babavárás is szóba került már közöttük.

Balogh Eleni: Annyira ideges leszek, hogy meg tudnám ütni


Balogh Eleni és párja, Soós Dávid kamaszokként szerettek egymásba, és bár a kapcsolatuk gyerekszerelemnek indult, a mai napig kitartanak egymás mellett.

Ő az én jobbik felem, nagyon büszke vagyok rá minden téren

– mondta Eleni, aki a falra mászik Dávid legidegesítőbb szokásától.

Bálint Antóniáék: Ha az életünknek kellene egy filmcímet adni, az 18 karikás lenne


Bálint Antónia és párja, Bársony Farkas szerint a sport a kapcsolatuk titka, ugyanis az hozta össze őket. A három és fél évvel Farkas csúcstartónak számít Toncsi életében, hiszen a műsorvezetőnek sosem volt még ilyen hosszú párkapcsolata.

„Nem kell rögtön tüzet okádni rám!” – Henry Kettner és barátnője interjú közben estek egymásnak


Henry Kettner és barátnője, Rebeka lassan 2 éve alkotnak egy párt. A lány – aki állandó szereplője Henry videóinak – úgy gondolja, több rossz szokása is van szerelmének: például hangosan kapcsolja fel a villanyt, vagy éppen túl nagy zajt csap az, ahogy iszik.

Én tábornok vagyok, Ré egy parancsnok

– állítja Henry, amivel barátnője egyáltalán nem értett egyet, és egyből kitört közöttük a veszekedés.

„Kaptam az ő személyében egy új családot” – Joe két hónap után kérte meg szerelme kezét


Varga Miklós, azaz Joe és szerelme, Hrovatin Csenge egy forgatáson ismerkedtek meg egymással. Legnagyobb meglepetésükre a kezdeti barátságból lassan szerelem szövődött. Joe mindig is azt hitte, hogy sosem fog összejönni egy fiatalabb nővel, de Csenge teljesen az ujja köré csavarta, és másfél hónap elteltével a lánykérés is megtörtént.

A legboldogabb igen mondtam ki életemben

– emlékezett vissza Csenge. A szerelmesek most a Nyerő Párosban keresnek új kalandokat, Joe pedig biztos benne, hogy a rendmániája miatt sokan kihúzzák majd nála a gyufát a villában.

„Flegma, izomagyú, buta paraszt” – Boráros Gábort a mai napig sok kritika éri


Boráros Gábor, és szerelme, Jákli Mónika több mint 11 éve alkotnak egy párt, és bár még nem házasok, már megszületett első közös gyermekük. Úgy gondolják, hogy ennyi idő után már nem tudják egymást meglepni, ugyanis rengeteg nehézségen és fájdalmon vannak túl, ami szétválaszthatatlanná tette őket. 

Ha Vastag Csabát körülrajongják a nők, felesége teljesen kiborul


Vastag Csaba szerint nincs olyan pillanat, amikor szerelme, Evelin nem tartja őt kívánatosnak. Éppen ezért alig akart hinni a fülének, amikor felesége megcáfolta ezt, és konkrét szituációkat is említett.

„Amikor túlságosan fickós vagyok, mindennel próbálkozok” – Balogh Eleni szerelme mindent bevet, hogy elérje a célját


Soós Dávid úgy érzi, akkor a legkevésbé kívánatos Eleni számára, amikor túlfűtöttsége miatt nagyon nyomul szerelmére. A modell szerint azonban a párja teljesen rossz úton jár, válaszával sokkolta párját.  

Vita robbant ki Joe és szerelme között, amikor fény derült Csenge szexuális igényére


Hány együttléttel lenne elégedett a párod egy héten?

– kérdezte Balázs a fiúktól a Testrisz nevű játékban. Hamar kiderült, hogy Curtisék minden nap szeretkeznének, Henry Kettner szerelme pedig heti egy alkalommal is beérné. Mikor Joe-ékra került a sor, mindenkinek leesett az álla, hiszen a Survivor műsorvezetője szerint Csenge heti 21 alkalommal szerelmeskedne.

Gyerekek, le a kalappal! Nektek nincs munkátok?!

– kérdezte Balázs a párostól.

Henry Kettner pucéran helikopterezett a főutcán


Amikor a fiúknak a legcikibb sztorijaikról kellett vallaniuk, Henry felelevenítette a múltat, és elmesélte élete legkínosabb történetét. Rebekát ez teljesen lesokkolta, hiszen megbeszélték, ez soha nem derülhet ki a nyilvánosság előtt.

Nudista strandon érte baleset Joe-t


Joe mindössze 11 éves volt, amikor ellátogatott egy nudista strandra, ahol egy kukoricásban guggolva próbált meg könnyíteni magán. Hirtelen azonban egy autó gördült be mellé, és olyan hangosan dudált rá, hogy Joe-ból egyből távozott minden.

Henry Kettner szerelme a szájához nyomogatja „bungyurkáját” elalvás előtt


A fiúknak ki kellett találniuk, hogy mi lenne az első dolog, amit a párjuk kimenekítene egy lángoló házból. Mindenki döbbenetére Kettner szerelme, Rebeka a bungyurkáját venné először magához. Amikor Balázs rákérdezett a titokzatos tárgyra, kiderült, hogy egy olyan tárgyról van szó, aminek „lelke van”, és Rebeka képtelen nélküle aludni.

Vastag Csaba felesége kitálalt, hogy mi történik a négy fal között


Az első játék után Vastag Csaba felesége, Evelin nem bírta magában tartani, ezért inkább elárulta a többieknek, hogyan viselkedik párja a magánéletben.

Boráros Gábor szerelme: Olyanok vagyunk, mint a csövesek


Mivel Boráros Gáborék végeztek az utolsó helyen az első feladatban, ők költöztek be a villa legrosszabb lakhelyére, az albérletébe, ami egyfajta büntetés is a számukra.

Nekem a kényelem nagyon fontos, az az első, hogy a hotelünk nagyon-nagyon szép legyen

– mondta Jákli Mónika, aki –  szó szerint – teljesen padlót fogott a lakhelyük látványától.

#Nyerő Páros#nyerő páros összefoglaló#1. rész#kínos#ciki#pikáns#magánélet#titok#sztárpárshow

Címlapról ajánljuk