Nyerő Páros

Béci és Norina lecsúszott a Nyerő Páros dobogójáról

rtl.hurtl.hu

2022. október 13. 22:51

A szimpátiaszavazás szavazategyenlőséggel zárult, így az összegyűjtött pénz döntött a veszélyzónás párok sorsáról.

A döntő előtti napon Megyeri Csilla párja fontos küldetést kapott a Hangtól. Zsoltinak először reggelit kellett készítenie Beának, majd le kellett vetkőztetnie Szabit, végül pedig a banán szót kellett tízszer belefűznie egy Danival folytatott beszélgetésbe.  A többiek nem tudták mire vélni a srác furcsa viselkedését, aki végül mégis sikeresen teljesítette a feladatot, így jutalomban részesültek Csillával. A nyereményük egy brunch volt egy általuk választott párossal. Míg Zsolti a szövetségeseiket hívta volna el egy közös étkezésre, Csilla taktikai szempontokat vett figyelembe.

Ez azért szemétség

– panaszkodott a hoppon maradt Béci.


A közös játékban egy vendég érkezésére kellett felkészülniük a sztárpároknak, a csavar a dologban viszont az volt, hogy a fiúk raktak rendet, míg a lányok a zuhany alatt ülve irányították őket az alapján, hogy hideg, langyos vagy meleg víz zúdul rájuk. Bea ismét felpörgött a feladattól, és még a jéghideg zuhany sem tudta lenyugtatni őt, így Dani is extra sebességre kapcsolt. Béci még sohasem volt ilyen csendben játék közben, a jól megérdemelt sört viszont szinte azonnal megtalálta. Tóth Szabinak többször halálközeli élménye volt: egyszer kis híján leesett az asztalról, majd az ablakon zuhant ki. Megyeri Csilla azt hitte, hogy Iron Lady lehet belőle, a rideg valóság azonban neki is a nyakába zúdult, Zsolti viszont hiába adott bele mindent, hogy rendet varázsoljon a szobában, az anyósnak öltözött Kabát Peti nem volt elégedett a végeredménnyel.


Az utolsó szimpátiaszavazáson Béci és Norina, valamint Szabi és Enikő kerültek a veszélyzónába. A szavazatok alapján végül Béciéknek kellett távozniuk, ezzel pedig kialakult az elődöntő mezőnye: Szabi és Enikő, Dani és Bea, valamint Csilla és Zsolti már biztosan dobogósok. A TOP 3-ba jutott párok az estét egy közös vacsorával ünnepelték.

Ahogy kimentek Béciék, megnyugodott a villa

– mondta Dani a rapper távozása után.

 

A következő részben: Az egyik pár úgy dönt a Nyerő Páros fináléjának kapujában, hogy nem csinálja tovább
Az elődöntőben a párok a szerelem virágoskertjében találják magukat, ahol jeges esőben, szélben és mennydörgésben kell megóvniuk levelüket. A döntőbe két pár juthat, akik közül a korábban kiesett versenyzők választják ki a 2022-es év Nyerő Párosát. Részletek pénteken 21 órakor az RTL Klubon.

#Nyerő Páros#összefoglaló#6. évad#19. rész#béci#norina#young g#kiesés#szavazás#elődöntő#top 3

Címlapról ajánljuk