Nyerő Páros

Megyeri Csilla két lányt is magára haragított egy nap leforgása alatt

rtl.hurtl.hu

2022. október 6. 22:48

A Nyerő Páros versenyzőin minden eddiginél jobban szórakozott Kabát és Balázs, este azonban újabb feszültség alakult ki – ezúttal Enikő és Csilla között.

Az előző fordulót Csilláék zárták a legtöbb pénzzel, ezért kaptak egy kiváltságot: amennyiben veszélyzónába kerülnek, egy pár szavazati jogát elvehetik a következő szimpátiaszavazáson. A hátráltatást Daniéknak adták, akik a soron következő játékban rögtön érezték a fekete borítékkal járó negatív következményeket. Bea annyira kiakadt ettől, hogy még Csilla frizuráját sem volt hajlandó megcsinálni.

Így se, úgy se lesz olyan szép, mint én

– mondta a lány, miután visszautasította az influenszer kérését, hogy süsse be a haját.


A lányokra váró kihívás egy igazi örömjátéknak indult, már ami a vásárlás részét illeti: minél több és minél drágább dolgot kellett magukra ölteniük, ami után Megyeri Csilla úgy nézett ki, mint egy román autókereskedő, Hódi Pamela pedig egy bundákért rajongó bérgyilkosra hasonlított Sebestyén Balázs szerint. A játék során Törőcsik Dani barátnője ledobta a textilt – hiába kérték, hogy ne tegye –, Béci parta vetett halként vergődött, míg Norina fájó derékkal próbálta őt a céltábla felé lökni, Enikő és Szabi pedig egy „elcseszett légimentés” látszatát keltették – komikus küzdelmükkel kitűnő szórakozási lehetőséget biztosítva a műsorvezetőnek és segítőjének. Az újabb kör első játékában Béciék és Szabiék buktak a legnagyobbat, így ők kerültek a tabella aljára.

Jó, hogy visszajöttünk

– akadt ki a játék után Enci, aki később akaratán kívül megbántotta Szabit a testsúlyára tett megjegyzésével.


Dani úgy érezte, hogy Pameláékkal és Csilláékkal kapcsolatban, ezért félrevonultak, hogy megossza vele véleményét.

Nekem egy kicsit olyan így kívülről, mintha golyófogó lennél nekik

– mondta egykori szövetségesének a tetoválóművész.

Este a párok elmondták egymásnak, miért tartják magukat esélyesebbnek a győzelemre a többieknél, és milyen érvek szólnak a többi pár ellen. Míg Hódi Pameláék diplomatikusan csak a saját kapcsolatukról beszéltek, Daniék a távkapcsolat összekovácsoló erejéről meséltek, Béciék az elmúlt két év nehézségeit hozták fel, Enikőék csillagnyelven vázolták a villabeli viszonyokat, Csilláék pedig kijelentették, hogy szerintük Enikő és Szabi nem érdemlik meg a győzelmet, mivel egyszer már kiestek.

Ezt a játékot és ezt a címet csak egy olyan pár nyerheti meg szerintünk, akik kiesés nélkül végig tudták vinni

– mondta Csilla.


Enikőnek nagyon rosszul esett az influenszer indoklása, miszerint nem tartják őket egyenértékű játékosoknak.

Nem tudok már milyen platformon, vagy milyen hangnemben beszélni veled, hogy vagy te vagy a slepped ne marjon belém, és nekem ebből már annyira elegem van

– magyarázta az énekesnő Csillának az esti program után.

 

A következő részben: Hódi Pamela őszinte vallomást tesz a megcsalásról
A Nyerő Páros következő részében Pamela megható levelet olvas fel a többiek előtt, Béci pedig elárulja Bencééknek, hogy Dani golyófogónak gondolja őt. További részletek pénteken 21 órától az RTL Klubon.

#Nyerő Páros#6. évad#14. rész#összefoglaló#megyeri csilla#muri enikő#bíró bea#hódi pamela#tóth bence#molnár zsolt#törőcsik dani#tóth szabi#rácz béci#rácz-mészáros norina#Játék#hinta#vásárlás

Címlapról ajánljuk