KERESÉS search-close

hinta

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "hinta"

Már egyedül jár Krisztofer, a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje

Már egyedül tud járni és a beszéd is egyre jobban megy a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültjének. Krisztofer 2017 szeptemberében zuhant le a szerkezetről, amikor annak eltört egy alkatrésze. A most 20 éves fiatal koponyája sérült meg, mindent újra kellett tanulnia. A héten egy szegedi rehabilitációs központban kezelik.

Kiesett egy nő egy vidámparki hintából Mexikóban

A kizuhant nőt a szerkezet messzire hajította. Kórházba szállították és szerencsére nincs életveszélyben. A balesetről videó is készült.

200 ezer ceruzából készít hintát

200 ezer ceruzából készít hintát egy pakisztáni férfi. A bútoron hónapok óta dolgozik, azt reméli, hogy bekerül vele a Guiness Rekordok Könyvébe. Alkotásának azonban szimbolikus jelentése is van.

„Én még nem láttam ilyen férfit”

Dia kis híján elvesztette fiát egy súlyos balesetben. Miután a fiú kizuhant egy kettétört hintából, agysérülést szenvedett, és a mai napig kórházban kezelik. Dia most párjának szeretne hálát adni, aki feltétel nélkül, mindenben támogatja őket.

Tina arcba rúgta Dórit?


szerző:
2016.04.12. 19:35
Tina arcba rúgta Dórit?

Míg Attiláék kakaskodtak, észre se vették, hogy Tina beszorult. A hinta ejtette rabul Turner anyukáját, akinek Gergő és Dóri sietett a segítségére. Az állat nagyon megijedt, ezért hallhattuk egy nagy csattanást a mentőakció közben.

Gergő romantikus ajándékkal lepte meg Brigit

Brigi az első lány a Farmon, akit romantikusan próbálnak meghódítani. Gergő saját kezével készítette el meglepetését, amit választottja nagyon élvezett.

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-22

ValóVilág - Összefoglaló: Olivérnek szembe kellett néznie Anikóval a Párbaj-játékban, Éva és Anikó viszont könnyek között békült. Jerzy és Gigi mégsem akarnak szakítani.

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-27

ValóVilág - Összefoglaló: A Villalakókat is megcsapta a tavaszi szél. Anikó és Laci gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt, Éva pedig lefeküdne Alekosszal, ha nem lenne barátja.

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-10

ValóVilág - Összefoglaló: Az élet a Kihívás után sem állt meg a Villában, Béci ugyanis tettlegességig akarta hergelni Alekoszt, hogy kizárják a játékból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való