Nyerő Páros

Görbe tükröt tartottak egymásnak a sztárpárok, Sebestyén Balázs pedig igazi férfit faragott a fiúkból

rtl.hurtl.hu

2022. október 4. 22:44

A műsorvezető a Sárminátor segítségével tette próbára a párosok férfi tagjait a legutóbbi játékban. A nap jó hangulatban telt, és habár a paródia est is viccesnek indult, mégis sértődés lett belőle.

A Nyerő Párosban folyton változnak az erőviszonyok. Béci és Norina a táncos feladat után úgy érezték, hogy Dani és Bea már nem őket tartják az elsődleges szövetségeseiknek, azonban még egy utolsó esélyt adtak nekik, ezért a reggelt egy közös beszélgetéssel indították. Dani azonban nem tudta kifejezni, amit szeretett volna, mert úgy érezte, „nullába nézik” őt a többiek, ezért sértetten távozott. A tetoválóművész később Beával beszélte meg a történteket, amikor is csúnyán beszólt szerelmének.

Ne mondj ilyet nekem, hogy büdös tahó vagyok

– akadt ki Dani megjegyzésén Bea.


A forduló első játéka után Csilláék az utolsó helyre kerültek a pénz alapján, ezért az egyetlen esélyük az volt, ha kedden mindent feltesznek. A második játékban a fiúknak be kellett bizonyítaniuk, hogy megérdemlik a tökéletes férfi címet. Sebestyén Balázs kérdésekkel bombázta őket, hogy kiderüljön, mennyire vannak otthon a férfias dolgokban és mennyire értik a női nemet, minden egyes helytelen válasznál pedig megleckéztette őket az átnevelő géppel.

Nézd meg, hogyan teljesített Molnár Zsolti, Zdroba Patrik, Tóth Bence, Törőcsik Dani és Rácz Béci!

Csilláék sikeresen teljesítették a feladatot – ezzel megmenekültek –, Patrikéknak azonban nem sikerült a játék, és a pénz alapján a tabella aljára csúsztak. Az énekest megviselte, hogy ismét rossz eredményt értek el, ezért jobbnak látta, ha feladják a versenyt Bettivel, hogy elkerüljenek egy újabb veszélyzónát.

Na, szerelmem, szerintem kezdjünk el pakolni. Harmadszorra ki fog megint ránk szavazni?

– mondta a srác a párjának, akivel csúnyán összevesztek emiatt. Később Hódi Pamela és Bíró Bea próbálták marasztalni Patrikot, aki végül meggondolta magát és újult erőre kapott.


Este a párok egy paródia keretein belül görbe tükröt tartottak egymásnak, és a többi pár bőrébe bújva mutatták meg, hogy milyennek látják őket. Az este rengeteg vicces pillanatot tartogatott, voltak viszont olyanok, akik rossz néven vették a parodizálást.

Én ez vagyok?

– akadt ki Pamela Dani és Bea előadása után.

 

A következő adásban: Visszatér egy kiesett pár a Nyerő Páros villába
Valakik új esélyt kapnak a kiesett párok közül, viszont ez azt jelenti, hogy egy másik páros számára véget ér a játék. Vajon Madár Veráék, Lotfi Begiék vagy Muri Enikőék költözhetnek vissza a villába? További részletek 21 órakor a Nyerő Páros következő részében az RTL Klubon.

#Nyerő Páros#összefoglaló#paródia#vicces#Játék#6. évad#12. rész

Címlapról ajánljuk