Nyerő Páros

Csak egy pár szavazott Muri Enikőre és Tóth Szabira, így ők búcsúztak a Nyerő Párostól

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 30. 23:00

Hódi Pameláék a dupla szavazatukat is bevetették a Sugarloaf tagjai ellen.

Reggel Dani szerelme, Bea tisztázni szerette volna Enikővel, hogy miért nem őt és Szabit tették a bizalmi sorrend első helyére, az énekesnő azonban nem volt kíváncsi a lány magyarázatára.

Nem szeretném hallani

fojtotta a szót a magyarázkodó Beába.

A fiúk ezután romantikus randival kedveskedtek szerelmüknek, hogy megmutassák érzéki oldalukat. Bence megmasszírozta Pamelát, Dani kipipált egy álmot barátnője bakancslistáján, Enikő és Szabi életükben először randevúztak egymással, Béci a medencében csábította el Norinát, Patrik és Betti egy fa árnyékában ejtőztek, Zsolti és Csilla pedig megfogadták, hogy még legalább húsz évig kitartanak egymás mellett.

A kötelező jellegű romantikus együttléteket nem szeretem, nem tudok velük mit kezdeni, mert erőltetettnek tartom

– mondta Dani, aki ennek ellenére mindent megtett, hogy szerelme kedvében járjon.


A közös játékon a pároknak a memóriájukról kellett számot adniuk. Egy idilli családi fotót kellett rekonstruálniuk az emlékezetük alapján, ami olykor megtréfálta őket. Míg Megyeri Csilla félreértette a feladatot és teljesen vakon volt, Béci nem hitt a szemének, amikor a bútorok életre keltek.

A párok olykor hangosan kiabáltak egymással, és minden energiájukat beleadták a feladatba, de még így is akadt néhány vicces pillanat:


Bár a megmérettetésen Enikő és Szabi 30 másodperc hátránnyal indult, mégis Patrikék teljesítettek a legrosszabbul, így ők ismét a veszélyzónába kerültek. A harmadik fordulóban összegyűjtött pénz alapján a Patrikékkal szövetségben álló Enikő és Szabi párosa lett a másik veszélyzónás. A szimpátiaszavazás napján mind a két pár meglátogatta Pamelát és Bencét, hátha sikerül meggyőzniük őket, hogy rájuk tegyék a voksukat.

Kicsit meghunyászkodunk

– mondta Szabi, aki szerint Bencéék leuralták őket. Patrikék – akik a délután folyamán egymásnak feszültek – ezzel szemben furcsa érzésekkel távoztak a beszélgetésről: Bettinek ugyanis kifejezetten rosszul esett, amit Pamela párja mondott nekik.


A harmadik szimpátiaszavazáson Pamelának és Bencének fontos kiváltság volt a kezében, ugyanis az ő szavazatuk duplát ért. Az influenszer – Csilla szavaival élve – „kemény” és „földbe döngölő” szavakat használt Enikőékre az indoklás során. Szabiékat végül csak Daniék támogatták, így nekik kellett távozniuk a villából.

Megjártuk a fentet, megjártuk a lentet

– mondta Szabi, azonban Enikő sem hagyta szó nélkül a történteket:

Embernek maradni minden körülmények között a legeslegjobb dolog a világon

– majd hozzátette, hogy a végső szavazásra még úgyis visszatérnek.

#Nyerő Páros#muri enikő#tóth szabi#kiesés#összefoglaló#szavazás#szimpátiaszavazás#kieső#zdroba patrik#bádoki betti#veszélyzóna#memória#Játék#6. évad#10. rész

Címlapról ajánljuk