Nyerő Páros

Cicaharc van kialakulóban Hódi Pamela és Muri Enikő között

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 23:00

A lányok közötti feszültség egy ártalmatlannak tűnő bulin tört felszínre.

A szimpátiaszavazás másnapján kiderült, hogy Bécinek kezdettől fogva szúrta a szemét, hogy Szabi irányító szerepre tör a „Hamis 21” szövetségben. De a zenész bizalma is megrendült az új pár felé, amikor Béciék a megbeszéltek ellenére Pameláékat támogatták voksukkal.

Kíváncsi leszek, hogy a Szabiék, hogy fognak hozzánk állni ezek után

– mondta Norina, Bécit azonban sokkal inkább Dani és Bea véleménye foglalkoztatta.

Sebestyén Balázs érkezésével egy újabb játék vette kezdetét, ami elsősorban a fiúkat tette próbára: időrendi sorba kellett rakniuk párjuk életeseményeit és emlékeit, míg a lányok egy szakadék szélén próbáltak a futópadon maradni, ami minden egyes helytelen válasz esetén egyre gyorsabb és gyorsabb lett.

Bence sportolói pályafutása és Pamela múltjának ismerete rekordidővel az első helyre repítette a párost. Vele szemben Szabi már kevésbé bírta szusszal, de végül neki is sikerült végig vinnie a feladatot, így derült ki többek között az is, hogy Enikő egyszer kipróbálta a nagypapája műfogsorát, és nyomozó szeretett volna lenni, mielőtt énekesnőnek állt.

Annyira, de annyira nem érdekel a múltad

– mondta a játék közben Zsolti, aki ennek ellenére sikeresen sorba rakta szerelme emlékeit, így arra is fény derült, hogy Csilla 11 év után kapta csak meg a diplomáját, és hogy a hasából leszívott zsírral töltette fel az arcát. A fiúk feladatában Törőcsik Dani is jeleskedett, és bár jól teljesítettek, párja végül mégis a szakadékba zuhant.


A tériszony azonban két játékoson is csúnyán kifogott. Betti kis híján feladta, mert úgy érezte, nem bírja tovább a magasban, Patriknak mégis sikerült lelket önteni belé, így a lány a végsőkig kitartott.

Így már lesz valami este?

– kérdezte reménykedve Patrik, miután újra karjai között tarthatta szerelmét.

Norina viszont teljesen bepánikolt a szakadék látványától, és kérte, hogy azonnal szedjék onnan le őt, mert a játék közben újra bevillantak korábbi rossz emlékei.

Halálközeli élményem volt

– emlékezett vissza Béci felesége, aki – bár semmit sem szokott feladni – végül mégis feladta a játékot.


A csajok után Kabát Peti is kipróbálta a futópadot, Sebestyén Balázs kérdései azonban megizzasztották őt, így végül a mélyben végezte. Ennek ellenére megtudhattuk, hogy melyik könyvet olvasta utoljára az egykori focista, aki szerint Nemecsek a Tüskevár egyik karaktere.

A játék után a pénz alapján Béciék kerültek az utolsó helyre, de Patrikék és Csilláék is a tabella aljára csúsztak. A verseny feszültségét egy jó hangulatú fesztiválbulival vezették le a párok, ahol kreatív ruhakölteményekben vonultak végig a többiek előtt. A bemutatót egy félórás felkészülés előzte meg, ami nem minden párosnál zajlott felhőtlenül. Dani például kiakadt, amiért Bea nőnek akarta öltöztetni őt.

Ne idegesítsél már! Nézik apámék ezt a műsort

– mondta elutasítóan a tetoválóművész.


A Megyeri Csilla műsorvezetésével megrendezett fesztiválon a legötletesebb szettről szavazás formájában döntöttek a versenyzők. Az első helyet két pár is bezsebelte: Dani és Bea, valamint Pamela és Bence holtversenyben kapta a legtöbb voksot. Az ÉNB egykori sztárjának ennek ellenére szekunder szégyenérzete volt a divatbemutató után. Azonban nem ő volt az egyetlen, akiben negatív érzések maradtak az este után: Enikő úgy érezte, hogy Pamela szándékosan lepontozta a produkciójukat. Az influenszer szerint a gyereke szokott olyan problémákkal hazajönni az iskolából, mint amit az énekesnő kifogásolt, ezért nem tudta hova tenni a viselkedését. Enikő ezek után elhatározta, hogy nem áll többé szóba Bence párjával.

#Nyerő Páros#6. évad#8. rész#hódi pamela#tóth bence#zdroba patrik#bádoki betti#muri enikő#tóth szabi#törőcsik dani#bíró bea#megyeri csilla#molnár zsolt#béci#norina#összefoglaló#Játék#sorrend#magasság#tériszony#feladás#futópad

Címlapról ajánljuk