KERESÉS search-close

sorrend

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "sorrend"

Zsuzsuék nekiestek a kancellárnak!

A rangsor kihirdetése után kitört a veszekedés a Villában. Zsuzsu és Reni nem bírták elfogadni, hogy milyen számokat kaptak, ennek pedig hangot is adtak.

Nézzük, hogy állnak a Szenzációs Négyes csapatai!

Ugyan a mai estén senkinek sem kellett elbúcsúznia a versenytől, a pontok és a nézők szavazatai így is gyűltek, és nagyon sokat számítottak. Vajon mi lett a sorrend a hatodik adás végére?

Óriási hibát vétett Vera és Dávid!

A Gagamba Verát és Dávidot, míg az Agila Nórit és Jérémyt küldte az előnyért folyó küzdelemre. A sárga csapat játékosai azonban hatalmasat hibáztak a játék során...

Kiderült, hogy mit gondolnak a többiek kapcsolatáról a párok!

A párok körbeülték az asztalt és kendőzetlenül egymás szemébe mondták a véleményüket. Vajon mit gondolnak a többiek Viviék, Laciék, Ádámék és Tomiék szerelméről?

Solti Ádáméknak újra szembe kellett nézniük a magasságtól való félelmükkel

Berni a tortás feladatnál pánikrohamot kapott a magasságtól, így egyértelmű volt, hogy Ádám vállalja be az Extrém áldozat játékot, azonban neki is rendesen meggyűlt a baja a feladattal.

Ki lesz az este első párbajozója?

Az első feladatot követően a zsűri nemcsak azt mondta meg, hogy ki volt a legjobb, de sorrendet állítottak fel a versenyzők között. A leggyengébbnek ugyanis biztosan párbajoznia kellett a nap végén.

Magyarország 7 helyet rontott

Hét helyet zuhant Magyarország egy év alatt, a világ legátfogóbb korrupciós ranglistáján. A Transparency International szerint a visegrádi országoktól is leszakadtunk, és Romániával állunk holtversenyben. A jelentésben a jegybanki alapítványok pénzköltését, a letelepedési kötvényeket és a sportkluboknak juttatott társasági adókedvezményt is bírálták. A kormányszóvivő az RTL Híradónak azt mondta: mindent megtesznek a korrupció ellen, a jelentés pedig szerinte politikai támadás része lehet.

Milyen sorrendben fognak kiesni a villalakók?

A villalakók azt a feladatot kapták Micitől és Krisztiántól, hogy tippeljék meg, milyen sorrendben fognak kiesni a játékból, és ki lesz a végső győztes.

Megvan a térkép az Oscar-díjakhoz: ilyen sorrendben osztják őket

Ha éppen azon tanakodnátok, hogy vajon a kedvenc kategóriátok mikor kerül sorra, akkor most lenyugodhattok, hiszen megvan a gála beosztása: most már egyeztethetjük óráinkat.

Beleszólnak a tv csatornák sorrendjébe

Az állami tévécsatornák lesznek az első helyen a tévékészülékeken júliustól. Ezt törvény írja elő, de az MTVA azt is megmondaná, hogy a csatornáikat milyen sorrendbe tegyék a szolgáltatók. Az RTL Híradó által megkérdezett médiaszakértő szerint a kormány és az állami média arra játszik, hogy az emberek lusták, pedig a nézők bármikor módosíthatnak a csatornabeosztáson. A DK szerint ettől nem fogják többen nézni az állami csatornákat. A Fidesz nem reagált. 

Jim Parsons az ötödik legkedveltebb amerikai TV szereplő

A felmérést a 'The Harris Poll"-nak köszönhetjük, melyből kiderült, hogy az Agymenők sztárja milyen népszerűségnek örvend.

Az igazság pillanata: így alakultak az X-szavazatok

Jöjjön a nagy leleplezés! Az élő show-kon ugyanis soha nem derült ki a továbbjutás sorrendje, most megmutatjuk, mennyire volt biztos Andi sikere, és volt- e olyan, aki menet közben még őt is megelőzte?

Íme a fővárosi lista sorrendje!


szerző:
2010.03.27. 09:45
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való