Nyerő Páros

Olyan váratlan fordulattal ért véget Lotfi Begiék menetelése a Nyerő Párosban, ami az egész játékra kihatással lehet a későbbiekben

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 27. 23:01

A szavazáson az egyik pár mégsem a szövetségeseivel megbeszélt terv szerint voksolt.

Tovább fonódott a szövetségek szövevényes hálója a Nyerő Páros villában. Hódi Pamela kezdeményezte sérelmeik tisztázását Zdroba Patrikkal, hogy kiderüljön, megkörnyékezték-e őt és Bettit a többiek egy lehetséges szövetség reményében, vagy sem. A srác nem tett konkrét kijelentést ezzel kapcsolatban, ami nem tetszett Pamelának:

Vagy őszintén beszéljünk, vagy akkor ne is nagyon beszélgessünk

– reagálta Patrik mellébeszélésére, és bár a végén megölelték egymást, valójában nem jutottak egyről a kettőre.


A párok közös játéka egy boldog menyegzőnek indult, a végére kiderült, hogy a kérdések és a rájuk adott válaszok lélekgyilkosként söpörtek végig a versenyzőkön. Melyik páros barátkozik érdekből? Kit lehet a legjobban manipulálni? Ki okozza a legtöbb csalódást a párjának? Melyik párossal a legnehezebb együtt élni? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kellett adniuk a pároknak. Patrikot a játék közben a sírás kerülgette, mert úgy érezte, megalázó helyzetbe hozta Bence, amikor hazugnak nevezte őt az egyik kérdésnél.

Nekem egy csalódás vagy, hogy a szemembe hazudtál

– fogalmazta meg az énekes számára sértő véleményét Pamela párja.


Patrik alig várta, hogy visszaérjenek a játékról, és tisztázzák a nézeteltérést Bencével. Az énekes titkon azt is remélte, hogy Pamela párja bocsánatot kér tőle, konfliktusuk azonban csak tovább folytatódott a villában. A beszélgetés egy olyan irányt vett, amit már Törőcsik Dani sem tudott szó nélkül hagyni, és később több pár is a nemtetszését fejezte ki a történtekkel kapcsolatban. A vita során ráadásul az is kiderült, hogy férje taktikázásáról még maga Pamela sem tudott.


Mivel a közös játékban Pamela és Bence végzett az utolsó helyen, így ők kerültek veszélyzónába a legkevesebb pénzzel rendelkező párossal, azaz Lotfi Begiékkel. Bár a „Hamis 21” szövetségben Tóth Szabi vázolta a szavazás forgatókönyvét, Béciék – ígéretük ellenére – a saját fejük után mentek és Pameláékat tartották játékban, így végül három szavazattal az ő párosuk folytathatta a versenyt.  


A szimpátiaszavazás eredményének értelmében Lotfi Begi és felesége, Réka kénytelenek voltak elhagyni a villát. A DJ és kedvese a Nyerő Párosnak köszönhetően elindult egy olyan közös úton, amit reményeik szerint kint is tudnak majd folytatni. A kieső páros távozása után Bence keserves sírásba kezdett, amivel még saját párját, Pamelát is meglepte:

Evoletnél nem sírtál így…

– mondta megdöbbenve az influenszer édesanya.

A videóból kiderülnek a könnyek mögött meghúzódó okok:

#Nyerő Páros#kiesés#kieső#lotfi begi#Lotfi-Schadi Réka#szavazás#váratlan fordulat#6. évad#7. rész#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk