Nyerő Páros

Két táborra szakadt a Nyerő Páros villája – Vajon van, aki két kapura játszik?

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 26. 23:15

A sztárpárshow második fordulójának végéhez közeledve megalakultak a szövetségek, ám a bizalom gyenge lábakon áll még az egyik csapaton belül is. Vajon hogy alakítja át az erőviszonyokat az új felállás?

Már korán reggel elindult a taktikázás a villa falain belül. A Sugarloaf zenekarvezetője és gitárosa félrehívta Patrikot, hogy elárulja neki, mi történik a tudta nélkül a Nyerő Páros villájában. Patrik teljesen maga alá került a hír hallatán, és fogalma sincs róla, miért nem fogadják be a többiek. Szabi ekkor kőkeményen megmondta a véleményét az énekesnek:

Szálljál le az álomvilágból!


Később egy levél érkezett a villába: a sztárpároknak kellett eldönteniük, hogy a buborékokban lakó Pameláék és Patrikék közül melyik páros költözhet be a villába. A játákosok összedugták a fejüket, és végül az X-Faktor egykori versenyzőjének és barátnőjének szavazták meg a lehetőséget.

Ez nekünk életmentő. Végre valahol be tudom lőni a sérómat.

– lelkendezett Patrik.


A mai játék során a sztárpároknak a Balázs ABC-ben kellett bevásárolniuk –természetesen rendhagyó módon. A csajok szó szerint végig vakon voltak a játék során, Lotfi Begi pedig teljesen biztos volt benne, hogy a tévénézők jót fognak szórakozni a teljesítményükön. A nagy sietség közepette a pénztárosnak, Kabát Petrának is eltört a magassarkú cipője.

Egy háborús övezet lett a kis vegyesboltunk.

– poénkodott Balázs a játék végén.


A megmérettetés után Szabi Daniékkal, Patrikékkal, és Béciékkel titokban megalapította a „Hamis 21” szövetséget, de állítása szerint a többi sztárpár előtt nem fogja hangoztatni az újdonsült egyesülést. Törőcsik Daniék ezek után úgy érzik, nem bízhatnak meg százszázalékig Szabiban.

Nekem ez nem volt szimpatikus. Szabi velünk is kezet fogott, de ki tudja, hogy a másik oldalon mit csinál.

 – kételkedett Bea.  

Vajon a zenész két kapura próbál játszani a jövőben?


Este pedig anonim kérdéseket tehettek fel egymásnak a párok. A legmeghatározóbb kérdés talán az volt, amikor elhangzott a „Melyik párost tartjátok a legsunyibb párnak?” kérdés, amire Törőcsik Daniéknak kellett volna válaszolniuk, ám Béci hirtelen átvette a szót, és nekiesett Begiéknek. 

Nehezen viselem el, ha az igazságérzetemet valaki szétcseszi.

– fakadt ki Réka, aki nem bírta visszatartani a könnyeit Béci fájdalmas szavai hallatán. Begi felesége mellett Pamela és Csilla lelkét sem kímélték a sztárpárok.

 

Holnap 21:00-kor folytatódik a Nyerő Páros, ahol újabb szimpátiaszavazásra kerül sor, így ismét egy búcsúznia kell egy sztárpárnak a villától.

#Nyerő Páros#RTL Klub#rtl#villa#tábor#szövetség

Címlapról ajánljuk