Nyerő Páros

Madár Veráék búcsúztak a Nyerő Párostól – Könnyekkel ért véget a játék negyedik napja

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 23:05

Elérkezett az első szimpátiaszavazás napja. A három veszélyzónába került páros közül voltak, akik 3 szavazatot is kaptak, viszont egy másik párosra sajnos senki sem voksolt, így számukra véget ért a verseny.

A Nyerő Páros negyedik napjának reggelén a párok még mindig az előző este hatása alatt voltak. Lotfi Begi Megyeri Csillával beszélte át a történteket, felesége pedig Hódi Pameláékkal osztott meg néhány bensőséges információt.

Nem csinálsz egész nap semmit, csak tartod a markod

– emlékezett vissza férje szavaira Réka, aki sokszor megkapta Begitől, hogy semmi értelme annak, amit csinál. A háromgyermekes édesanya őszintén meg tudott nyílni múltbeli sérelmeiről Bencééknek, akikkel úgy érzi, sikerült megtalálnia a közös hangot hasonló gondolkodásuk miatt.

Levetkőztem meztelenre

– foglalta össze a történteket Begi, aki nem akart alibizni az őszinteségi esten, ezért vállalta fel tettét és hibáit.


A közös játék során a sztárpároknak Bali-szigetére kellett eljutniuk sárga „tengeralattjárójukkal”, amiből kizárólag egy periszkópon keresztül lehetett kilátni. A lányok feladata az volt, hogy navigálják teljesen vakon vezető párjukat. Míg Madár Veráék afrikai szafaritúrázóként mentek végig a pályán, Törőcsik Daniék rutinosan gurultak be a célba, Muri Enikő pedig kisebb pánikrohamot kapott az autóban, miután sokadik próbálkozás után is egy bokorban végezték.

Totál másfele megyünk

– csak percekkel később esett le a lányoknak, hogy mindvégig ellenkező irányba irányították szerelmüket.


A kincskereső expedíció eredménye alapján Lotfi Begiék és Madár Veráék kerültek veszélyzónába Zdroba Patrikék mellett. Az esti szimpátiaszavazás előtt ez a három páros házalva próbálta a saját malmukra hajtani a vizet több-kevesebb sikerrel. Lotfi Begiéknek végül három szavazatot is sikerült bezsebelniük, Zdroba Patrikékat csupán Törőcsik Daniék marasztalták, Vera és Ricsi pedig – nagy meglepetésükre – nulla szavazatot kaptak, így kénytelenek voltak elbúcsúzni a celebpároktól és a villától.


Miután a versenyzők könnyek közt elköszöntek a kieső pártól, Patrik beismerte, hogy mérhetetlenül örül továbbjutásuknak, ugyanakkor rosszul esett neki, hogy Pameláék és Csilláék sem mellettük voksoltak. Tóth Bence szerint ezzel kettészakadt a társaság, Lotfi Begi pedig felkészült, hogy a következő napon kávé helyett vért kell inniuk, mert elkezdődött a küzdelem.

A következő részben: új lakók költöznek a Nyerő Páros villába
A Nyerő Páros pénteki adásában váratlan fordulat borzolja a kedélyeket: a sztárpárok egy levélből értesülnek róla, hogy hamarosan többen lesznek. További részletek 21 órától az RTL Klubon.

 

#Nyerő Páros#összefoglaló#madár veronika#landor richárd#szimpátiaszavazás#autó#Játék#kiesés#búcsú#könnyek#6. évad#4. rész

Címlapról ajánljuk