Nyerő Páros

Papp Gergő: Bántam, hogy kényelmetlen helyzetbe hoztam a feleségem

rtl.hurtl.hu

2022. január 11. 11:04

A Nyerő Páros eddigi történetében Papp Gergő és felesége volt az eddigi egyetlen olyan pár, akik a szimpátiaszavazáson a továbbjutás helyett feladták a küzdelmet. A Reggeli műsorvezetője most elárulta, hogy mi állt a döntésük hátterében, és hogy mit tanult meg a műsorból. 

Hogyan emlékszel vissza a műsorra, milyen élmények maradtak benned ennyi év távlatóból?

Nagyon szerettem az egészet úgy, ahogy van, a társaságot és a műsort is. Akkor még nem nagyon lehetett tudni, hogy mi fog ebből kisülni, mert ez volt a legelső évad. Volt egy kis izgalom bennünk, hogy milyen lesz, hiszen senkinek gőze sem volt az egészről, de azt kell mondjam, maximálisan felülmúlta a várakozásokat. Szerintem az elmúlt 5-6 év legjobb tévéműsora ez a formátum.

 

Mit szólsz, hogy ismétlik a Nyerő Páros első évadát?

Bele-bele néztem, nagyon tetszik továbbra is. Picit tartottam attól, hogy milyen lesz azoknak a pároknak visszanézni, akik már nincsenek együtt, főleg, ha új párjuk van. Azóta én is különváltam a feleségemtől, majd mindkettőnknek egyszerre lett egy új kapcsolata, és nagyon jó viszonyban vagyunk. De el tudom képzelni, hogy másoknak ez nem egy túl szerencsés helyzet.

A verseny során feladtátok a játékot. Ma is ugyanúgy döntenél?

A döntést semmiképpen nem változtatnám meg. De a feladás helyett sokkal barátibb kifejezés erre, hogy átadtuk a helyünket másoknak. Igazából arról volt szó, hogy mi elkezdtük nem jól érezni magunkat házaspárként ebben a történetben, és nem akartunk tovább ilyen ügyességi, meg szerelmet bizonyító feladatokban részt venni. Közben pedig azt láttuk, hogy akik kiestek volna helyettünk – Király Petiék –, viszont nagyon akarják ezt az egészet. Nagyon tetszett a játék, és kíváncsiak is voltunk, de őszintén szólva hiányzott belőlünk a küzdőszellem. Ezért inkább átadtuk olyanoknak a lehetőséget, akik ezt százszor jobban élvezték és százszor jobban akarták.


Tanultál valamit önmagadról vagy a kapcsolatotokról a Nyerő Párosnak köszönhetően?

Volt egy civil, és egy úgynevezett szakmai, tévés tagja a mi párosunknak, én pedig rájöttem, hogy nem szerencsés beleerőltetni valakit egy olyan helyzetbe, ami neki nem lételeme. Egy kicsit bántam, hogy olyan helyzetbe hoztam a feleségemet, ami neki kényelmetlen. Állandóan kamerák kereszttüzében volt, és olyan dolgokhoz vágott jó képet, amikhez alapból nem vágott volna.

Van, akivel ott barátkoztatok össze, és azóta is jóban vagytok?

Mindenkivel. Például a Peller házaspárral attól a pillanattól kezdve nagyon erős baráti kapcsolat alakult ki. Király Petiékkel és Kabát Petiékkel is a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Pumped Gabóval is nagyon jóban lettem, de vele már nem beszélek rendszeresen.

Nyomon követted a Nyerő Páros későbbi évadait is?

Ha egy ember szerepel egy ilyen műsorban, akkor mindig nézni fogja következő szériákat. Az utánunk jövők pedig mindig megnézik az előző évadokat, nyilván azért, hogy lássák, mi történik ilyenkor, milyen típusú feladatok lesznek, miről szól egyáltalán ez a műsor. Mi, mivel még nem volt lehetőségünk erre, annyit tehettünk, hogy megnézzük az utánunk következő évadokat. Én legalábbis az összest megnéztem, és nagyon szerettem őket. Ha kiemelhetek valamit, amit minden alkalommal megállapítok, akkor az Balázs tökéletessége. Nagyon szeretem őt, tökéletesen érzi a hangvételt, nem is csak műsorvezetőként, hanem mint férj és apa is bele tud helyezkedni az egészbe. Nagyon megnézném, ő hogyan szerepelne a műsorban a saját feleségével, azért az egy érdekes szitu lenne.

Melyik pároknak szurkoltál?

Az első évadban természetesen Annának és Mikinek, a másodikban Gáspár Laciéknak, a negyedikben Járai Máténak és Kírának szorítottam nagyon. A legutóbbi évadból pedig egyértelműen a Fecónak és Rebekának.

 

Éld át újra a Nyerő Páros első évadának izgalmait minden hétköznap 21:00-kor az RTL Klubon, vagy ide kattintva az RTL Most-on!

 

#Nyerő Páros#papp gergely#interjú#juhász judit

Címlapról ajánljuk