NőComment

Izgalmas hálószobatitkok és sztárok húsvéti szokásai a NőComment! ünnepi különkiadásában

rtl.hurtl.hu

2022. április 15. 23:00

A nagypénteken adásba került NőComment! számos izgalmas sztártitokról rántotta le a leplet. Fény derült néhány pikáns részletre is Liptai Claudiával és sztárvendégeivel kapcsolatban.

Liptai Claudia csókolózott Tom Cruise-zal? A talkshow műsorvezetője a húsvéti különkiadásban elárulta, hogyan történt az a bizonyos csók a színésszel.

 

De nem a Tom Cruise csók az egyetlen, ami kiderült Claudiáról. A Házaspárbaj során ezúttal a műsorvezető és férje, Pataki Ádám válaszolták meg a kapcsolatukra vonatkozó kérdéseket. Így tudhattuk meg, hogy Liptai szex közben mondta ki először férjének, hogy „szeretlek”. A páros kvízjáték során továbbá fény derült arra is, hogy melyikük szemelte ki előbb a másikat, ki izgult jobban az esküvő miatt, és ki a békülékenyebb.

 

A Házaspárbaj újragondolt változatában a műsorvezetőpáros, Pordán Petra és Somogyi Zoltán is részt vettek. Mint kiderült, Petra több időt tölt Zolival, mint a saját férjével. De a kvízkérdések arra is kitértek, hogy melyikük a viccesebb, az okosabb, a beszédesebb és a simulékonyabb.

 

A NőComment! nézői egy vicces bakinak is szemtanúi lehettek: Liptai Claudiát ugyanis ismét zavarba hozta a férje. A talkshow műsorvezetőjét teljesen kizökkentette Pataki Ádám jelenléte, ami egy vicces helyzetet szült. Íme:

 

A talkshow-ban Janza Kata egy sokakat meglepő vallomást tett:

Ez nekem egy igazi kudarc

A színésznő, aki nemrég szakított 22 évvel fiatalabb párjával, Pesák Ádámmal, többször elhatározta, hogy abbahagyja, de valahogy mindig meggyőzték, hogy van értelme. Mutatjuk, hogy miről is van szó!

 

A sztárvendégek húsvéti szokásaikba is beavatták a nézőket, így kiderült, hogy miért ellenzi Hajós András a locsolkodást, miért nem evett hat héten keresztül Király Linda, vagy hogyan ünnepelnek Nagy Melaniék a roma hagyományokat követve.

Nagy bevétellel jár azoknak, akiknek vannak fiai

– mesélte G.w.M. exe, aki számára a húsvét mindig migrénes fejfájással párosul, hisz több száz családtagot kell ilyenkor megvendégelniük. Nézd meg a videót még több húsvéti roma szokásért!

 

Visszahallgatnád a húsvéti NőComment! produkcióit? Itt a teljes dallista:

#NőComment#húsvét#liptai claudia#janza kata#pataki ádám#gryllus dorka#nagy melanie#wolf kati#király linda#hajós andrás#hadas kriszta#pordán petra#somogyi zoli

Címlapról ajánljuk