„Ez a sorozat minden tabut ledönt” – így látják a Mellékhatás második évadát a sorozat színészeiA Mellékhatás Magyarország történetében az első saját gyártású fikciós thriller sorozat, aminek március 29-én érkezik a régóta várt folytatása. A három éven át íródott második évad sajtóvetítésén az alkotók és a színészek meséltek arról, hogy szerintük miért fontos ilyen alkotásokon keresztül beszélni a tabunak számító meddőségről, a béranyaságról és a családon belüli erőszakról. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!
Mellékhatás

„Ez a sorozat minden tabut ledönt” – így látják a Mellékhatás második évadát a sorozat színészei

rtl.hurtl.hu

2023. március 25. 9:03

A Mellékhatás Magyarország történetében az első saját gyártású fikciós thriller sorozat, aminek március 29-én érkezik a régóta várt folytatása. A három éven át íródott második évad sajtóvetítésén az alkotók és a színészek meséltek arról, hogy szerintük miért fontos ilyen alkotásokon keresztül beszélni a tabunak számító meddőségről, a béranyaságról és a családon belüli erőszakról. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

#Mellékhatás#Videó#molnár áron#balsai móni#borbély alexandra#adorjáni bálint#kovács dániel richárd#barta ágnes#2. évad#sajtóvetítés#ma

Címlapról ajánljuk