Made in Karantén

Véget ért a tehetségkutató!

rtl.hurtl.hu

2020. május 24. 8:00

Hatszor egymillió forint került kiosztásra hat héten keresztül az RTL Klub egyedi tehetségkutatójában, a Made in Karanténban, ahol hétről hétre a zsűri által legemlékezetesebbnek, legkreatívabbnak tartott házi videók készítői közül egy valaki egymillió forintot nyert!

A zsűri szerint a pénz minden esetben "jó helyre ment". Szabó Győző "vérszívásban" rengeteget tanult Gáspár Lacitól és ByeAlextől. Sztarenki Dóri pedig nem is számított rá, de a Made in Karantén megadta neki, hogy ha ByeAlex-szel egyszer valaha házasságra lép, ceremóniamestert már nem kell keresnie!
 

 

A zsűri az utolsó adag kézfertőtlenítőt is elhasználta és egy 18 éves fiatalembernek, Mohácsi Marcellnek ítélte oda az egymilliót! A tanuló egyik kedvenc sportágát mutatta be: síelés, szoba-körülmények között. A hófödte hegycsúcsokat ezúttal lepedők imitálták és még síbérletet sem kellett váltani az élményért! Az egyedi és kreatív megvalósítást és a teljesen saját ötletet díjazták az ítészek.
 

 

Egy család egy balesetet és egy koronavírus-szűrést animált játékbábukkal és játékautókkal, így mondva köszönetet az egészségügyi dolgozóknak, egy 29 éves fiatalember pedig száján kifújt gőztrükköket mutatott be, jó zenei aláfestéssel és nem kevés kreativitással!

Légtáncosok, rúdtáncosok sem maradhattak ki a versenyzők közül, olyannyira, hogy Sztarenki Dóri táncos múltjának köszönhetően be is jelentkezett az egyik csapathoz!
 

 

ByeAlex tinikorát juttatta eszébe az a balassagyarmati páros, akik ikonikus számítógépes játék adaptációját mutatták be egy igen igényes videóban. Volt, aki próbált humoros lenni, némi abszurditást belecsempészni a karantén-időszakba, egy előadó bábokkal énekelt egy saját dalt a kézmosásról és Gáspár Laci angolul kommunikált egy idegen nyelvű versenyzővel! De eredetiségből csak egyvalaki tudott jelesre vizsgázni:
 

 

Hörcher László, az X-Faktor legendás gitártörője ezúttal a Made in Karanténban tört újra gitárt, ByeAlex és Gáspár Laci szeme láttára! Ezúttal azonban a biztonságos távolság megmaradt köztük!

Aki lemaradt volna az egyedi tehetségkutatóról, újranézné a kreatívnál kreatívabb produkciókat, az RTL Most+-on bármikor megteheti!
 

 

#Made in Karantén#sajtóközlemény#utolsó adás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk