LG nyereményjáték részvételi szabályzata

2023. február 28. 23:01

Részvételi Szabályzat

az M-RTL Zrt. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.; a továbbiakban: „Szervező”) által szervezett, 2023. március 01. 00:01 - 2023. május 01. 00:01 között lebonyolításra kerülő nyereményjátékhoz (a továbbiakban: „Nyereményjáték”).

A Nyereményjátékban való részvétel feltétele:

A Nyereményjátékban részt vesz minden, Magyarországon tartósan letelepedett természetes személy, aki 2023. március 31. 23:59-ig az RTL+ szolgáltatás próbahónapjára regisztrált, majd a próbahónap lejártát követően az RTL+ szolgáltatásra előfizetett, ha 2023. március 31. 23:59-től a megszakítás nélküli előfizetése még 2023. május 01. napján is él és 2023. március 01. és március 31. között helyesen megválaszolja a www.rtl.hu/lg-oled-nyeremenyjatek weboldalon található 3 kérdést az RTL+ szolgáltatásban használt e-mail címe megadásával egyidejűleg (a továbbiakban együttesen: „Résztvevő”). A Nyereményjáték szabályait jelen részvételi szabályzat (a továbbiakban: Részvételi Szabályzat) tartalmazza. 16 és 18 év közötti kiskorú kizárólag törvényes képviselőjének hozzájárulásával vehet részt a Nyereményjátékban.

A Résztvevők a Nyereményjátékban való részvétellel minden külön nyilatkozat nélkül elfogadják a jelen Részvételi Szabályzatot, valamint a Szervező adatvédelmi elveit és gyakorlatát, adatkezelési szabályzatát, amelyeket itt érnek el.

A Nyereményjátékon nem vehetnek részt:

  • a Szervező, valamint a nyereményfelajánló partner vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói;
  • a Szervező megbízásából a Nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek, a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott, közeli hozzátartozói;
  • akit a Szervező a Nyereményjáték során a jelen Részvételi Szabályzat megsértése miatt kizárt.

A Nyereményjáték időtartama:

A Nyereményjátékba való regisztráció 2023. március 31. napján 23:59-ig tart, és a Nyereményjáték lezárására 2023. május 01. 00:01-kor kerül sor.

A Nyereményjáték menete:

Szervező a Résztvevők közül sorsolással választja ki a nyertest. Szervező azon Résztvevők közül sorsolja ki a nyerteseket, akik 2023. március 31. 23:59-ig kezdték meg az RTL+ szolgáltatás próbahónapját, majd a próbahónap lejártát követően előfizettek az RTL+ szolgáltatásra, és 2023. március 31. 23:59-től megszakítás nélküli előfizetésüket nem törlik 2023. május 01. 23:59-ig és 2023. március 01. és március 31. között helyesen megválaszolták a rtl.hu/lg-oled-nyeremenyjatek weboldalon található 3 kérdést, valamint a kérdések megválaszolásával egyidejűleg megadták az RTL+ szolgáltatásban használt e-mail címüket.

A félreértések elkerülése végett az RTL+ szolgáltatásba beregisztrált Résztvevőnek az minősül, aki a www.rtlmost.hu weboldalon a „Profilom” menüpontra kattintással elvégzi a regisztrációs folyamatot. Tehát az, aki Facebook felhasználói fiókkal, Google fiókkal vagy Apple ID megadásával, külön regisztráció nélkül használja az RTL+ szolgáltatást nem vesz részt a Nyereményjátékban. Résztvevő az RTL+ szolgáltatásba történő regisztrációra és annak felhasználására vonatkozó előírásokat a következő linkeken érheti el: RTL+.

Nyeremény:

A Nyereményjáték 1 fő nyertese 1 db LG OLED televíziót kaphat. A nyeremény másra át nem ruházható, készpénzre át nem váltható. A nyertes sorsolásának helyszíne: RTL Székház; 1222 Budapest, Nagytétényi út 29. A nyereményhez kapcsolódó valamennyi közterhet a nyeremény felajánlója fizet meg. A Nyereményjátékban való részvétellel, a nyeremény átvételével kapcsolatosan felmerülő egyéb költségek a nyeremény felajánlóját terhelik.

Nyertes meghatározása

Nyertesnek ismeri el Szervező a Nyereményjáték időtartama alatt azt az 1 fő Résztvevőt, aki megfelel a Nyereményjátékban való részvétel feltételeinek, továbbá akinek nevét a 2023. május 09. napján tartott sorsoláson kisorsolják.

Nyertes értesítése, a nyeremény átvétele

A Nyereményjáték nyertesét a Szervező az RTL+ regisztrációja során megadott elérhetőségeinek valamelyikén értesíti. Amennyiben a nyertes a kiértesítő üzenet kézbesítését követően 3 napon belül nem jelentkezik válaszüzenetben vagy a visszaigazolt nyereményt 30 napon belül nem veszi át, úgy a nyertes elveszíti jogosultságát a nyeremény átvételére.

A nyertes részére a nyereményt az LG Electronics Magyar Kft. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 3/a, Cégjegyzékszám: 01-09-169580, Adószám: 10790386-2-44) adja át.

Adatvédelem

A jelen Részvételi Szabályzatban nem szabályozott kérdések tekintetében Szervező adatvédelmi elvei és gyakorlata az irányadók, amelyeket a Résztvevő a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan elfogad. Szervező adatvédelmi elvei és gyakorlata az alábbi internet címen érhetők el: https://rtl.hu/adatvedelem Résztvevő a Nyereményjátékban való részvételével és adatai megadásával engedélyezi, hogy a Nyereményjáték szervezése és eredményes lebonyolítása céljából Szervező személyes adatait a jogszabályoknak, így különösen az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek (továbbiakban: Infotörvény), és a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlament és a Tanács 2016/679/EU rendeletének (továbbiakban: GDPR) megfelelően kezelje. Résztvevő tudomásul veszi, hogy a nyeremény átadása érdekében Szervező átadja a nyertes nevét és telefonszámát a nyeremény felajánlójának.

Tekintettel arra, hogy a Nyereményjátékban való részvétel a feltételeknek való megfelelés esetén automatikus a személyes adatok kezelésére az RTL+ szolgáltatások adatvédelmi szabályai az irányadók, amelyek az alábbi címen érhetők el: RTL+.

Egyéb rendelkezések:

Szervező nem vállal felelősséget a Résztvevő által az RTL+ szolgáltatásokban történő regisztráció során tévesen vagy hibásan, hiányosan megadott adatokkal okozott következményekért, mely a Nyereményjátékból való kizárást is eredményezheti.

Szervező jogosult kizárni a Nyereményjátékból azt a Résztvevőt, aki tisztességtelen módon, a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni.

Szervező kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Nyereményjáték során, a jelentkezés esetleges hibáiból, hiányosságaiból, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, ide nem értve a Szervező által szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozott, a Résztvevőnél felmerülő károkért való felelősséget.

Résztvevők elfogadják, hogy a jelen Részvételi Szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével Szervező részére okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy jelen Részvételi Szabályzatot vagy magát a Nyereményjátékot kiegészítse, vagy módosítsa. Szervező jogosult a Nyereményjátékot bármikor visszavonni. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását a www.rtl.hu/lg-oled-nyeremenyjatek oldalon teszi nyilvánossá.

Résztvevő tudomásul veszi, hogy Szervező a Nyereményjáték során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása, vagy bármely más, Szervezőnek fel nem róható technikai hiba, akadály miatt a Nyereményjátékban való részvétel késedelmet szenved, vagy nem valósul meg.

Szervező fenntartja a Nyereményjáték szabályai és mechanizmusa, nyereményei és a jelen Részvételi Szabályzat megváltoztatásának jogát.

Amennyiben a Nyereményjáték során visszaélés vagy sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, Szervező fenntartja a jogot, hogy a Nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje.

Budapest, 2023. február 28.

Magyar RTL Televízió Zrt.