Kultúra

Jennifer Aniston beleszállt Trump alelnök-jelöltjébe

rtl.hurtl.hu

2024. július 25. 19:30

Mr. Vance, imádkozom, hogy a lánya legyen olyan szerencsés, hogy egy napon saját gyermekeket szüljön – üzente JD Vance-nek Jennifer Aniston.

„Tényleg nem tudom elhinni, hogy ez az Egyesült Államok lehetséges alelnöke szájából hangzik ez el” – írta Jennifer Aniston az Instagram-sztorijában, amit a CNN szúrt ki.

A Jóbarátok sztárja azon akadt ki, ahogy Donald Trump alelnök-jelöltje, JD Vance a Demokrata Párt elnökjelöltjét, Kamala Harrist szidta 2021-ben egy tévéműsorban (a felvétel most kapott nagy nyilvánosságot). Vance azokról „a gyerektelen macskás asszonyokról” panaszkodott Tucker Carlson műsorában, akik „elégedetlenek az életükkel és a választásaikkal, ezért nyomorulttá akarják tenni az ország többi részét is”, majd így folytatta:

Ez egy alapvető tény. Ha ránézel Kamala Harrisre, Pete Buttigiegre, vagy AOC-re, azt látod, hogy a demokraták jövője teljes egészében olyanok kezében van, akiknek nincsenek gyerekeik.


Vance szerint akiknek nincsenek gyerekeik, azok számára „nincs valós tétje” a politikának.

Aniston reagált a Vance által is képviselt, nők reprodukciós jogait érintő szélsőjobboldali álláspontjára is: 

Csak azt mondhatom… Mr. Vance, imádkozom, hogy a lánya legyen olyan szerencsés, hogy egy napon saját gyermekeket szüljön. Remélem, nem kell második lehetőségként lombikbébi kezeléshez fordulnia. Mert ezt is megpróbálod elvenni tőle.


Nyitókép: Getty Images/FilmMagic/Bauer-Griffin/Axelle

#Kultúra#jennifer aniston#jd vance#Kamala Harris#elnökjelölt#alelnök

Címlapról ajánljuk