Külföld

Donald Trump alelnökjelöltje azért támadta be Kamala Harrist, mert nem szült gyereket

rtl.hurtl.hu

2024. július 23. 20:44

Még 2022-ben intézett – szó szerint – övön aluli támadásokat JD Vance a demokrata jelölt ellen Orbán Viktor kedvenc amerikai tévésének műsorában, ezek kerültek most napvilágra.

Előkerült egy két évvel ezelőtti klip Donald Trump alelnökjelöltjéről, JD Vance-ról, amelyben a republikánus poltikus Kamala Harrist szidja a magyar kormány által is kedvelt tévés, Tucker Carlson műsorában – nem is akármilyen hangnemben.

Az akkor még a Fox News-nál dolgozó Carlsonnak Vance azokról „a gyerektelen macskás asszonyokról” panaszkodott, akik „elégedetlenek az életükkel és a választásaikkal, ezért nyomorulttá akarják tenni az ország többi részét is”. Így folytatta:

Ez egy alapvető tény. Ha ránézel Kamala Harrisre, Pete Buttigiegre, vagy AOC-re, azt látod, hogy a demokraták jövője teljes egészében olyanok kezében van, akiknek nincsenek gyerekeik.

Vance szerint akiknek nincsenek gyerekeik, azok számára „nincs valós tétje” a politikának. A beszélgetésről készült klip nem sokkal Joe Biden visszalépése után jelent meg ismét a közösségi médiában, ahol már több millióan nézték meg, írja a Newsweek

Nyitókép:  Anna Moneymaker / Getty Images / RTL Híradó

#Külföld#jd vance#Kamala Harris#donald trump#kampány#demokrata#szülés#gyerek#Tucker Carlson

Címlapról ajánljuk