Kultúra

Nicole Kidman kitálalt a Tom Cruise-zal való házasságáról

rtl.hurtl.hu

2024. július 23. 21:38

Nicole Kidman elképesztően ritkán beszél arról, milyen volt Tom Cruise házastársa lenni, de most eddig még sosem hallott részleteket árult el.

Meglepő részleteket árult el Nicole Kidman arról az időszakról, amikor Tom Cruise házastársa volt, írja a Daily Mail az interjú alapján, amelyet a színésznő most a Los Angeles Times-nak adott.

A beszélgetés során szóba került a Tágra zárt szemek című 1999-es thriller, amiben az akkori pár együtt játszott. Kidman most arról beszélt: a film rendezője, a legendás Stanley Kubrick a házasságuk részleteit is beleépítette az alkotásba, ahol a két színész szintén egy házaspárt játszott.

A színésznő arra is kitért, hogy a hosszú forgatás alatt volt férjével egy lakókocsin osztoztak, mert a film költségvetéséből csak erre futotta. Ott Cruise gyakran az Aknakereső videójátékkal játszott a felvételek közti szünetekben.

Kidman és Cruise 1990-től 2001-ig alkottak egy párt. Arról beszélt, hogy Kubrick rendszeresen faggatta őket a házasságukról a hosszú forgatás alatt. Ám visszaemlékezése szerint a rendező közelebbi kapcsolatban állt Cruise-zal, mint vele – igaz, Cruise karaktere több játékidőt is kap a filmben, mint Kidmané.

Nyitókép: Warner Bros.

#Kultúra#tom cruise#nicole kidman#házasság#válás#forgatás#Stanley Kubrick#tágra zárt szemek

Címlapról ajánljuk