Kultúra

„Nem sok olyan ember van, mint Zsolti” – eltemették Vadász Zsoltot, az Operettszínház 51 évesen elhunyt tagját

rtl.hurtl.hu

2024. július 10. 21:25

A Budapesti Operettszínház sztárja tragikus hirtelenséggel halt meg, húsevő baktérium támadta meg testét.

Eltemették Vadász Zsoltot, a Budapesti Operettszínház sztárját, akinek a szervezetét húsevő baktérium támadta meg, és rövid lefolyású betegség után, 51 évesen vesztette életét. Azt írja a Blikk: a családja, a barátai, a kollégái azóta sem tudtak napirendre térni afölött, hogy pár nap alatt vitte el a gyilkos kór Zsoltot.

Gyászbeszédében azt mondta Fischl Mónika, aki több mint 30 évig volt a partnere a színpadon: „Nem sok olyan ember van, mint Zsolti. Nem tudok, nem akarok múlt időben írni, mert ép ésszel felfoghatatlan, elfogadhatatlan, ami történt. Szóval, ő egy olyan ember, akit mindenki szeret, aki tisztességes, megbízható. Aki mindenki arcán mosolyt fakaszt.”


Így folytatta: „Olyan kolléga, aki mindig felránt magához a rossz napjaidból is. Olyan fáradhatatlan énekes és színész, akiről azt állítom, nincs olyan, amit ne tudna a műfajról, a műfajunkról. Igen, a mi műfajunkról, a mi Operettszínházunkban, a mi kis családunkban, a mi egymásért bármikor kitartó és harcoló kis családi, összetartó magvunkban,”

Laki Péter kollégája annyit írt a Facebookon: „Ma elkísértük Zsoltit utolsó útjára…. Nyugodj békében barátom! Búcsúzunk tőled! Emléked örökké élni fog!”


Nyitókép: YouTube

#Kultúra#budapesti operettszínház#temetés#elhunyt#tag#színész#énekes#vadász zsolt

Címlapról ajánljuk