Kultúra

A szeméremcsontja is eltört a Vígszínházban balesetet szenvedett színésznek

rtl.hurtl.hu

2024. június 26. 15:41

Jegercsik Csabát még kórházban ápolják, de a közeljövőben kiengedhetik, hogy elkezdjék a rehabilitációs kezeléseket.

Még mindig kórházban van Jegercsik Csaba, miután a színművészt súlyos baleset érte pénteken a Vígszínházban – írja az Index. A színész több méter magasból zuhant le és a csuklóját törte a Vámpírok bálja előadásán. Bár a társulat azt írta szombaton, hogy a csuklótörésen kívül – amit azóta megműtöttek – más baja nem történt Jegercsiknek, az Index szerint a szeméremcsontja is eltört.

A lapnak azt mondta, hogy nagyon jólesik neki az a figyelem és szeretet, a sok üzenet és jókívánság, ami a baleset óta feléje árad, ám jelezte azt is, hogy arra kér mindenkit, beleértve az újságírókat is, hogy legyenek némi megértéssel feléje, a jövőben ugyanis szeretne a gyógyulására koncentrálni, és ehhez szüksége van arra, hogy minden erejével a felépülésére koncentráljon.

A balesettel kapcsolatban azt mondta, hogy mindenre emlékszik, de nem akar erről beszélni, mert épp vizsgálat van folyamatban. A cikk szerint szerda délben az orvosok arra jutottak, hogy a napokban kiengedik őt a kórházból, és megkezdheti a rehabilitációs kezeléseket.  

Vasárnap a Blikk arról számolt be, hogy nem csak Jegercsik Csabát érte baleset a Vámpírok bálja vígszínházi színpadra állítása során, a csütörtöki próbán a társulat egyik háttérembere is súlyosan megsérült. Ő a zenekari árokba esett bele, amelynek következtében a könyökét el is törte, az egyik lába pedig megrándult.


Nyitókép: MTVA/Bizományosi/Róka László

#Kultúra#vígszínház#jegercsik csaba#baleset#szeméremcsont#törés#kórház

Címlapról ajánljuk