Kultúra

Lehet még jegyet venni Azahriah telt házas koncertjeire

rtl.hurtl.hu

2024. május 22. 18:37

Miután felépítették a színpadokat, kiderült, hogy több szektort is meg lehet nyitni az Azahriah koncertre a Puskás Arénában.

Pluszjegyek váltak elérhetővé Azahriah mindhárom Puskás Arénában tartott koncertjére – írja az Index. A május 24-26 közötti bulira azután lettek új jegyek, hogy felépítették a színpadot.

Az előadó menedzsmentje, a Supermanagement azt írta a lapnak, az első tervek alapján volt esély arra, hogy a delay tornyok kitakarják a színpadot több szektor nézőinek is, így azokat a helyeket nem értékesítették. 

A végső színpadi layout alapján az említett szektoroknál ez a kockázat elmúlt, kikerültek a korlátozott látásmódú helyek közül, így az oda szóló jegyek értékesíthetővé váltak

– közölték.

Emellett többen is áruba bocsátanák a korábban megvett jegyüket is, egyszerűen azért, mert időközben kiderült, nem tudnak elmenni a koncertre. A Facebookon is árulják a jegyüket többen is, akik között valószínűleg jegyüzérek is akadnak. A vg.hu szerint a Ticketswapen is összesen közel 3 ezer jegyet ajánlanak Azahriah 3 koncertjére.

Azahriah a SopronFesten melegített a tripla Puskásra:


Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

#Kultúra#Azahriah#puskás aréna#koncert#jegy#eladás#supermanagement

Címlapról ajánljuk