Kultúra

Gálvölgyi János betegség miatt nem tudta vállalni a Pintér Béla és Társulata előadását

rtl.hurtl.hu

2024. május 13. 15:46

Marsall szerepét játszotta volna a Marshal Fifty-Six című előadásban.

A Pintér Béla és Társulata Facebook-oldalán jelent meg egy bejegyzés, miszerint Gálvölgyi Jánost betegség miatt helyettesíteni kell a mai Marshal Fifty-Six című előadásban, ahol Marsall szerepét játszotta volna. A társulat közölte, hogy a színész helyére az előadás írója és rendezője, Pintér Béla ugrik be.

A holnapi (május 14., kedd) előadás szereposztásával kapcsolatban kedd délelőtt adunk tájékoztatást. Köszönjük megértésüket, Gálvölgyi Jánosnak pedig gyors javulást kívánunk!

– zárják a bejegyzést.

Megkérdeztük a társulatot, hogy Gálvölgyi János kisebb betegség miatt mondta-e le az előadást, esetleg a távolmaradása összefüggésben van a tavalyi eseményekkel, amikor a színművész kórházba került.

Sajnos a család nem jogosított fel arra, hogy részletesen beszámoljak a művész úr egészségi állapotáról, de ahogy a bejegyzésünkben is írtuk, a holnapi előadás szereposztásával kapcsolatban holnap adunk tájékoztatást – e sorok mögött valójában arra utalunk, hogy reményeink szerint már akár holnap is visszatérhet a színpadra Gálvölgyi János

– közölte az rtl.hu-val a társulat kommunikáciért felelős munkatársa.

Gálvölgyi János tavaly tavasszal került kórházba, miután a lányai azt vették észre rajta, hogy rosszul van, nem kap levegőt és félrebeszél. A színészhez fél óra elteltével sem érkeztek meg a mentők, így a lányai saját maguk vitték kórházba az édesapjukat:


Nyitókép: RTL

#Kultúra#Pintér Béla és Társulata#gálvölgyi jános#betegség#előadás#lemond

Címlapról ajánljuk