Kultúra

Ábel Anita elárulta, miért nem nézi vissza a Szomszédokat

rtl.hurtl.hu

2024. május 9. 16:05

Ábel Anita szerint az emberek azt hitték, hogy ő Magenheimék lánya és ez őt nagyon megviselte.

„Valahogy az emberek nem gondolnak abba bele, hogy én ott gyerek voltam. 12 évesen egyszer csak rád szakadt egy olyan fajta – népszerűség? azt nem tudom – egy olyan fajta ismertség, amiben megszűntél te létezni. Nem voltál te. Más néven szólítottak, azt hitték, hogy te ott Magenheimék lánya van. És hiába dörömböltél te belülről, hogy de kérem szépen, nekem van egy apukám, van egy anyukám, én Ábel Anita vagyok, erre senki nem volt kíváncsi – mondta Ábel Anita Geszti Péternek az Adom a napom című műsorban a 168 óra szerint.

A színésznő szerint az volt a probléma, hogy amikor a Szomszédok futott, akkor egy tévécsatorna volt és a sorozatot 5-6 millió ember nézte. 

Egyszerűen megszűnt Ábel Anita létezni, ami ellen én nagyon harcoltam. Én nem akartam azonosulni, mert ez egy szerep volt. Én odamentem kéthetente forgatni, forgattam 3-4 napot, de nekem volt egy civil életem.


Arról is beszélt, hogy szó sincs arról, hogy megtagadná a sorozatot, hiába vádolják ezzel többen is, ugyanakkor, amikor ott szerepelt, az egy nehéz időszak volt az életében. Bár több dologra is szívesen emlékszik vissza, de volt egy olyan része, amire én nem. „Én nem is szívesen nézem vissza ezt a sorozatot, mert pontosan tudom, hogy milyen korszakaim voltak, éppen milyen lelkiállapotban voltam, és valahol ezt a szüleim sem kezelték jól”.

Ezt is ajánljuk: Teszt: melyik szereplő lennél a Szomszédokból?

Nyitókép: RTL

#Kultúra#ábel anita#szomszédok#forgatás#sorozat#geszti péter

Címlapról ajánljuk