Kultúra

Jon Bon Jovi egyáltalán nem volt elájulva a legnagyobb slágerétől

rtl.hurtl.hu

2024. április 28. 12:26

Egyáltalán nem volt lenyűgözve Jon Bon Jovi a zenekara egyik legnagyobb slágerétől, amikor megírták. 

Jon Bon Jovi egyáltalán nem volt lenyűgözve, amikor megírták zenekara egyik, ha nem a legnagyobb slágerét, a „Livin’ on a Prayer” című dalt. Erről a Bon Jovi frontembere a People magazinnak adott interjújában számolt be.

Nem azt mondom, hogy nem akartam feljátszani, de egyáltalán nem voltam lenyűgözve aznap, amikor megírtuk

– jelentette ki Jon Bon Jovi. Elmondása szerint a demóverzió akkor telt meg élettel, amikor a basszust is feljátszották, és akkor vitték a teljes zenekar elé. Úgy érezte, hogy a dal egyáltalán nem volt valami különleges, csak elfogadható. „Tévedtem” – mondta az énekes.

A dal, amit Jon Bon Jovi mellett Ruchi Sambora és Desmond Child szerzett, a zenekar 1986-os albumán jelent meg. Egy, a zenekar életét bemutató sorozatból kiderült, hogy Sambora és Child térden állva könyörgött Jon Bon Jovinak, hogy vegyék fel a számot. A dal a lemez második kislemezként megjelenve az első helyre került a Billboard Hot100 eladási listáján.

Hogy milyen nagy világsláger lett, mi sem bizonyítja jobban, hogy a refrént mindenki énekelni tudta egy angliai parkban, amikor egy férfi a padon ülve énekelni kezdte:

Nyitókép: REUTERS/Mario Anzuoni

 

#Kultúra#Jon Bon Jovi#bon jovi#livin on a prayer#dal#sláger

Címlapról ajánljuk