Kultúra

Figyelmeztette a dán rendező Chris Rockot, aki filmjének amerikai remakejét készíti: Ha sz*r lesz, kapsz még egy pofont!

rtl.hurtl.hu

2024. február 9. 20:01

Thomas Vinterberg nem kertelt, nem udvariaskodott, amikor a Még egy kört mindenkinek amerikai, Chris Rock által rendezett remakeje került szóba.

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb, legemlékezetesebb európai filmje volt a Mads Mikkelsen főszereplésével készült Még egy kört mindenkinek, amelyet Thomas Vinterberg rendezett. A filmből most amerikai verzió is készül: nemrég jelentették be, hogy azt Chris Rock fogja rendezni.

Az eredeti film rendezőjét nemrég egy interjúban arról kérdezték, mit gondol arról, hogy Rockot választották rendezőnek. Vinterberg a Marca szerint így válaszolt: „Izgalmas választás Chris Rock. Izgalmas lesz, hogy mit talál ki. Tele vagyok pozitív várakozásokkal. Ha meg szar lesz, akkor kap még egy pofont”.

Emlékezetes, hogy Chris Rockot még Will Smith vágta pofon, miután az Oscar-átadó házigazdájaként feleségével viccelődött. Érthető az is, hogy Vinterberg miért szeretné nagyon, hogy jól sikerüljön a film: a Még egy kört mindenkinek forgatása előtt nem sokkal halt meg ugyanis egy balesetben lánya, amely a forgatókönyv írására is kihatott. Végül a filmet Vinterberg az ő emlékének ajánlotta.

#Kultúra#Chris Rock#will smith#oscar-díj#gála#pofon#még egy kört mindenkinek#remake

Címlapról ajánljuk