Kultúra

Kiderült, hogy meddig sugározzák a tavaly elhunyt Haumann Péterrel készült tévéreklámot

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 20. 6:41

A Zwack az idei ünnepi szezonban másodjára is felhasználja a 2022-ben készült reklámfilmet, amiben a tavaly elhunyt Haumann Péter és fia látható.

A tévénézők az idei karácsonyi szezonban ismét gyakran találkozhattak a képernyőkön a 2022. május 28-án elhunyt Haumann Péterrel, aki a Zwack Unicum Nyrt. karácsonyi reklámjában szerepel fiával, Mátéval. A forgatáson még részt tudott venni a színész, de reklámot már csak jóval a színész halála után mutatták be, tavaly novemberben.

A Story magazin rákérdezett a likőripari vállalatnál, hogy az idei szezonban meddig tervezik képernyőn tartani a tavaly készült Unicum-reklámot. A cég hivatalos válaszából az derült ki, hogy november elsejétől december 24-éig látható a reklámfilm országos tévékampány keretében.

Az, hogy az idei karácsonyi szezonon túl jövőre is tervezik-e még használni a reklámot, nem derült ki, a cég annyit közölt, hogy folyamatosan figyelik a fogyasztói visszajelzéseket, és ennek alapján döntenek a szpot további felhasználásáról.

Nyitókép: Haumann Péter Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze Harpagon szerepében Moliére A fösvény című vígjátékának próbáján. A darabot a budapesti Magyar Színházban 2017. február 24-én mutatták be – Fotó: MTVA/Bizományosi: Máté Attila

#Kultúra#haumann péter#reklám#Zwack#unicum#elhunyt#haumann máté

Címlapról ajánljuk