Kultúra

„Itt nőttem fel” – 15 év után távozik a Nemzeti Színház népszerű színésze

rtl.hurtl.hu

2023. november 24. 17:12

Nagyon „emberi, felnőtt beszélgetést” folytatott Vidnyánszky Attilával.

Távozik a Nemzeti Színházból Farkas Dénes, aki 15 éven keresztül volt a társulat színésze, jelentette be Farkas a Facebook-oldalán. Arról beszélt: az évad végéig még marad, a szerződést közösen bontották fel Vidnyánszky Attilával egy „emberi, felnőtt beszélgetés” után.

Farkas egészen pontosan azt írta: „Ma felmondtuk, közösen az igazgatóval, a munkaszerződésemet a Nemzeti Színházzal. Viszont. Nagyon emberi, felnőtt beszélgetés után döntöttünk így, Vidnyanszky Attilával. Igaza volt. Igazam volt. Nagyon köszönöm az elmúlt 15 évet, amit az intézményben töltöttem. Igazi nagy feladatok, barátságok, csodálatos emberek. Köszönöm. Az évad végéig a társulat munkáját segítem, aztán megy az új élet. Szeretlek benneteket! ♥️ Itt nőttem fel. Hálás vagyok”.

Azt nem közölte, hogy az ügynek van-e köze a színházban nemrég lejátszódott – nem előadott – drámákhoz. Ahogy mi is beszámoltunk róla, egy előadás közben két színész lezuhant a több méter magas díszletről, amelynek következtében a direktor beadta a lemondását.


Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

#Kultúra#nemzeti színház#távozás#színész#vidnyánszky attila

Címlapról ajánljuk