Kultúra

Besenczi Árpád fia végignézte, amint édesapja kezéből ömlik a vér és összeesik a fájdalomtól

rtl.hurtl.hu

2023. november 20. 5:46

Besenczi Árpád hétéves fia is játszott abban a darabban, aminek előadása közben a színész ujja leszakadt, miután gyűrűje beakadt egy kiálló csavarba. 

Végignézte Besenczi Árpád hétéves fia, ahogy apjának leszakadt az egyik ujja péntek este a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban – írta a Blikk. Zsongor szintén játszott az Indul a bakterház című darabban, amiben Bendegúzt alakítja.

Besenczi Árpád felesége, Nagy Kornélia a Blikknek elmondta:

A hétéves kisfiunk is játszik a darabban, ő a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér és összeesik a fájdalomtól. Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt, nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj.

Nagy Kornélia elmondta, hogy a férje hívta fel, hogy elmondja, mi történt. Nagyon megijedtem, mert azt hittem, a fiammal van baj. Hiszen, ha a férjem hív, vele nem lehet gond” – közölte Besenczi felesége.

„A show nem áll meg”

Besenczi Árpád a Híradónak a balesete után elmondta, hogy kedden már nagyon szeretne újra játszani, mert „ahogy mondani szokták: a show nem áll meg”:

„Megpróbálok úgy tovább élni, ahogy eddig”

A színész-igazgató vasárnap a Híradónak kijelentette, szerinte ő hibázott a balesetkor. Hozzátette, hogy éjszaka komoly fájdalmai voltak, de vasárnap már egy tehetségkutatóban zsűrizett:

Nyitókép: Besenczi Zsongor (j) Bendegúz és Besenczi Árpád (j) a bakter szerepében az Indul a bakterház című bohózat próbáján a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban 2023. október 11-én. Rideg Sándor regényének színpadi változatát Böhm György rendezésében október 13-én mutatták be – Fotó: Katona Tibor / MTI

#Kultúra#besenczi árpád#baleset#színház#színdarab#előadás#ujj#gyűrű#zalaegerszeg

Címlapról ajánljuk