Kultúra

Azahriah-stadion: egy harmadik koncertet is tart a Puskásban

rtl.hurtl.hu

2023. október 14. 6:37

Olyan nagy volt az érdeklődés, hogy két koncert sem volt elég, ezért egy harmadik időpontot is meghirdettek Azahriah stadionkoncertjére. Ami végül az első lesz. Ez sokaknak nem tetszett. 

„Ha ez így megy tovább, szükség lehet egy harmadik koncertre is” – írta az rtl.hu pénteken, miután Azahriah második nagykoncertjére is akkora volt az érdeklődés, hogy összeomlott a jegyiroda oldala. Annyian akartak jegyet venni, hogy sokan inkább személyesen mentek el jegyet vásárolni: több száz méteres sor alakult ki, a rajongók közül akadt, aki már négy órája várt arra, hogy bejusson az irodába jegyet venni.

Azahriah menedzsere a Telexnek akkor azt mondta, nagyobb a roham a jegyekért a második Aréna-koncertre, mint az elsőért, de hozzátette: azt azonban nem tartja valószínűnek, hogy egy harmadik koncertet is meghirdessenek.

Péntek este azonban mégis bejelentették, hogy lesz egy harmadik koncert is. Azahriah hivatalos Instagram-oldalán közölték, hogy a 3. koncertidőpont május 24-én lesz, a jegyeket pedig keddtől lehet megvásárolni rá.

Elsőből második

Ugyanakkor a bejelentést többen is felháborodva fogadták. Kommentelők sora akadt ki azon, hogy a „harmadik” koncertidőpont valójában az első koncert lesz, és nem tartották korrektnek azokkal szemben, akik úgy tudták, hogy az első koncertre vettek jegyet, és az most már a második lesz.

Jön a világsiker?

Az nem titok, hogy az angolul tökéletesen beszélő Azahriah a magyar sikerek után nemzetközi színpadokon is ki szeretné próbálni magát. Márciusban megtöltötte a Sportarénát, ősszel pedig hatállomásos európai klubturnéra indul. De hogy került Azahriah ekkora világsztárok közé? A Heaven című szám fő alkotói, a magyar StadiumX dj-duó tagjai csak a Fókuszban mondják el a közös munka történetét! 

Nyitókép: rtl.hu/Nagy Attila Károly

#Kultúra#Azahriah#puskás aréna#koncert#arénakoncert

Címlapról ajánljuk