Kultúra

Átok ül a Budapest Parkon? Marics Peti, Beton.Hofi, Kispál András és Manuel is pórul járt koncert közben

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 29. 13:54

Alighanem csak balszerencsés véletlenek sorozata, de néhány hónap alatt több jó nevű zenész is megemlegette a fellépést az ország egyik legfontosabb koncerthelyszínén .

A Valmar júniusi koncertjén Marics Peti órásit esett rögtön az az első dal közben. Az énekes eltörte a bokáját, ennek ellenére némi ápolás után kerekesszékben visszatért a színpadra, és a lépcsőn ülve folytatta show-t.


Marics Petinél kétségtelenül könnyebben megúszta Kispál András, aki vendégművészként lépett színpadra a Pál Utcai Fiúk negyvenedik születésnapi koncertjén, majd egy lírai gitárszóló végén rosszul lépett és hanyatt vágódott (0.36-nál a lenti videóban). Leskovics Gábornak támadt is némi bűntudata, mert közvetlenül a zakózás előtt megpuszilta Kispált, és feltételezése szerint ez túl váratlanul érte régi zenésztársát. 

Elnézést, az izgalom 

– mondta a rocklegenda, miután felsegítették. Mindez csupán két nappal a Valmar koncertje után történt.


Beton.Hofi augusztus elején mutatott be nem kevésbé látványos, ám sérüléssel szerencsére szintén nem járó esést a Budapest Parkban. A rapper egy kordonokkal körülvett autó tetején nyomta a bulit, amikor megcsúszott, és esés közben a fejével betörte az autó szélvédőjét.

Aztán még szinte ugyanebben a pillanatban meg is nyugtatta rajongóit:

Semmi baj, nyugi! Dzsúdóztam, tanultam.


A legfrissebb eset pedig csütörtök este történt, Manuel szenvedett térdsérülést előadás közben, ami annyira fájdalmas volt, hogy le kellett vinni a The Voice coachát a színpadról. Pár percig a backstage-ben ápoltak, mielőtt vissza tudott térni a közönség elé. „A térdem meg a lábszáram teljesen más irányba” – adott gyors helyzetjelentést a rajongóinak. 


Hogy mi történt a színfalak mögött, arról a péntek esti Fókuszban és az rtl.hu-n láthatnak majd exkluzív felvételeket.

 

 

#Kultúra#Videó#budapest park#Marics Peti#ValMar#kispál andrás#beton.hofi#manuel#koncert#baleset#pál utcai fiúk#sérülés

Címlapról ajánljuk