Kultúra

A Sziget szervezői nem hívták meg a Korda házaspárt fellépőnek – meglepő magyarázatot adtak

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 8. 8:42

A páros technikailag kinőtte a rendezvényt.

Idén a legendás Korda György–Balázs Klári páros nem lép fel a Szigeten – adta hírül a Blikk. Korda a lap kérdésére elmondta, hogy egyáltalán nem haragszik, felléptek ugyanis a debreceni Campus Fesztiválon és az EFOTT-on is.

Tényleg nem baj ez, ahogy látjuk a fellépőket, most más irányba indultak a szervezők, de szívesen visszatérünk máskor

– árulta el Korda György.

A lap megkereste a fesztivál szervezőit, hogy megkérdezzék, miért nem hívták Kordáékat fellépni annak ellenére, hogy sokadik reneszánszukat élik, és igazi közönségkedvencek. A következő választ kapták:

Minden tiszteletünk Gyuri bácsié, imádjuk a koncertjei minden pillanatát, de a Sztereo Színpadunk felhozatalából is látszik, hogy idén a slágertörténelem egy későbbi korszakát járjuk körül.

Bár Korda György örökérvényű klasszikus, azt is tudomásul kell vennünk, hogy az új Balázs–Korda-produkció már kinőtte a színpad adta technikai lehetőségeket.

Kordáék az elmúlt időszakban már tényleg csak zenekarral lépnek fel, saját bevallásuk szerint húszan vannak a csapatban a zenészekkel és a táncosokkal együtt, így akármilyen hihetetlenül hangzik, tényleg az a helyzet, hogy a páros kinőtte a fesztivált.

Hozzászólna?

 

Korda György korábban a Fókusz kamerája előtt mondta el, hogy már tanulja a TikTokot:


Nyitókép: Korda György és Balázs Klári – Fotó: MTI/Cseke Csilla

#Kultúra#korda györgy#balázs klári#fesztivál#sziget#sziget fesztivál#sziget 2023

Címlapról ajánljuk